Osundalo

Met onze jarenlange ervaring in de zonnepanelen branche zijn wij een installatiebedrijf waar je op kunt rekenen. Vanaf het eerste contactmoment met je persoonlijke installatieadviseur nemen wij de zorg over de installatie op ons. Onze ervaren installatieadviseurs stellen het legplan op. Na akkoord voeren onze kundige en enthousiaste monteurs het zorgvuldig uit op de vooraf ingeplande dag! Mocht u tijdens het project nog vragen hebben staan wij altijd voor u klaar!

Onze missie is eenvoudig: we willen particulier en zakelijk Nederland het vermogen geven om duurzamer te leven, handelen en denken.

Osundalo treedt op als hoofdaannemer bij zonne-energieprojecten door heel Nederland. Het bedrijf voert zelf de elektrische, mechanische, civiele en inbedrijfstellingswerkzaamheden uit met behoud van hoge V&G-normen, het halen van strakke deadlines en het behouden van de kwaliteit van de werkzaamheden.

Met trots mogen wij onszelf een erkend leerbedrijf noemen. Dat betekent dat we mbo-studenten opleiden. Zoek jij een stageplek of een leer-werktraject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
  • Osundalo

    0 beoordelingen
  • Adres
    Abel Tasmanstraat 61
    3165AM Rotterdam-Albrandswaard
  • www.osundalo.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Osundalo.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media