Pro-Rec solutions BV

Pro-Rec, gevestigd in Krimpenerwaard, is een bedrijf dat in 2004 is opgericht en heeft door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan in de elektrotechnische branche gericht op beveiligingsoplossingen. Aan het roer staat Arjen Kwakernaak, een gedreven ondernemer die bewezen heeft marktinzicht te hebben en over het adaptieve vermogen te beheersen om daarop in te springen. Maatwerk en een hands-on-mentality zijn hierbij de doorslaggevende factoren.
Pro-Rec Solutions is een bedrijf dat gericht is op elektrotechnische en beveiligingsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland, evenals voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en grotere accommodaties. Wij bieden de volgende diensten aan:

Allround elektrische installaties voor iedere situatie
Alarmbeveiliging
Branddetectie
Camerabeveiliging
Intercom
Meldkamer
Toegangscontrole
Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en betrouwbare oplossingen op het gebied van elektrotechniek en beveiliging, waarmee we de bedrijfsvoering en de veiligheid kunnen verbeteren.
Bij Pro-Rec staat de wens van de klant centraal, wij kijken altijd wat de beste oplossing is voor u. Ook leveren wij 24/7 service, zodat op elk moment van de dag iemand beschikbaar is om te helpen waar nodig is. Wij waarborgen de veiligheid van onze klanten en maken gebruik van de beste en veiligste apparatuur van onze eigen distributeur. Uw veiligheid staat voorop!
  • Pro-Rec solutions BV

    0 beoordelingen
  • Adres
    Noord 137
    2901PA Krimpen aan de Lek
  • www.pro-rec.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Pro-Rec solutions BV.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media