ProActiv Kunststof Partners B.V.

Wij leggen de focus op vakmanschap en duurzaamheid, met ons diverse assortiment aan producten & diensten streven we ernaar uw woning te verbeteren met kwaliteit en functionaliteit!

Ontdek onze hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren & schuifpuien, vervaardigd met aandacht voor detail en ondersteund door de nieuwste technologieën van het merk Schüco.

Bij Proactiv Kunststof Partners gaan we verder dan alleen het bieden van hoogwaardige kozijnen. Wij streven ernaar om praktische oplossingen te bieden voor uw leefruimte, waarbij onze kozijnen niet alleen onderhoudsarm zijn, maar ook een indrukwekkende levensduur van maar liefst 50 jaar hebben.

Ontdek de duurzame en esthetische voordelen van onze producten en ervaar het verschil dat Proactiv Kunststof Partners kan maken voor uw woonomgeving.

Waarom Schüco?
Schüco, een toonaangevende naam in hoogwaardige raam-, deur- en gevelsystemen, staat synoniem voor innovatie en kwaliteit. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1951, is Schüco wereldwijd bekend om zijn streven naar technologisch leiderschap en uitmuntende service.


Met meer dan 4.900 medewerkers en actief in meer dan 80 landen, ontwikkelt en verkoopt Schüco systemen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid. Het bedrijf blijft voortdurend nieuwe producten en services ontwikkelen, met gemiddeld 12.000 partners wereldwijd, waaronder gevelfabrikanten, architecten en aannemers, blijft Schüco een pionier in de bouwsector.
  • ProActiv Kunststof Partners B.V.

    0 beoordelingen
  • Adres
    Jaargetijdenweg 6
    7532SX Enschede
  • www.proactiv-kp.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor ProActiv Kunststof Partners B.V..

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media