Prolar B.V.

"Alleen een perfecte oplevering is goed genoeg", dat is onze lijfspreuk.
Ons team bewijst als geen ander dat jong enthousiasme perfect samengaat met deskundig vakmanschap. Binnen één dag geniet u van een vakkundige installatie waar u jarenlang profijt van heeft!

We houden van een persoonlijke, laagdrempelige manier van werken. U mag ons gewoon met ‘je’ aanspreken en verplichte servicecontracten ‘hebben niet zo onze voorkeur’. Wat wel onze voorkeur heeft? Afspraken nakomen, tot het uiterste gaan en gratis uw systeem monitoren. Lijkt er iets mis met uw systeem? Dan stellen we u meteen op de hoogte en helpen we u bij het vinden van de oorzaak. Garantiekwesties lossen we direct op met de leverancier. Laagdrempelig én betrouwbaar dus!

We leveren zonnepanelen door heel Nederland. Of u nu in Zeeland woont, de Veluwe of het uiterste puntje van Groningen; we maken graag een offerte voor u. Tot onze klantenkring behoren particulieren, winkeliers, horecagelegenheden, kantoren, agrarische bedrijven, productiebedrijven en ál die anderen die willen profiteren van de voordelen van zonne-energie. Schroom dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag zien wat in úw situatie de mogelijkheden van zonnepanelen zijn.
  • Prolar B.V.

    0 beoordelingen
  • Adres
    Achterstraat 32b
    3882AG Putten
  • www.prolar.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Prolar B.V..

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media