PT Beveiliging

Alarmsystemen

Uw pand compleet beveiligd met de installatie van onze alarmsystemen
Is een alarmsysteem nu eigenlijk wel nodig? Wij denken van wel. Hoewel het aantal inbraken in 2017 is afgenomen ten opzichte van de jaren ervoor, wordt er jaarlijks toch nog ongeveer 50.000 keer ingebroken in een woning. Het overgrote deel van de inbraken (zo’n 80%) wordt gepleegd door wat we gelegenheidsinbrekers noemen. Deze inbrekers komen pas in actie wanneer zij een mooie gelegenheid zien: een pand waar zij op makkelijke wijze iets kunnen halen en snel weer weg kunnen zijn. Uit onderzoek van de politie blijkt dat, wanneer u uw woning voldoende beveiligt, de gelegenheidsinbreker buiten de deur blijft. Hier komt PT beveiliging om de hoek kijken: wij hebben voor elk pand de juiste alarmsystemen in ons assortiment die we niet alleen verkopen, maar ook bij u kunnen installeren.
Wij zijn een VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) erkend beveiligingsbedrijf, dus u bent bij ons verzekerd van de juiste installatie door monteurs die alle vakdiploma’s in huis hebben.

Welk alarmsysteem is geschikt voor mijn pand?

Bovenstaande vraag is niet eenduidig te beantwoorden. Welk systeem geschikt is voor u ligt aan het pand dat u bezit, de hoeveelheid ramen, deuren en verschillende ruimten dat pand heeft en de waarde van het bedrijf of de spullen die zich in het pand bevinden. Het doel van een alarmsysteem is in de eerste plaats om de criminelen buiten uw pand te houden. Mocht het echter toch gebeuren dat er een inbreker kans ziet om binnen te komen, dan is het belangrijk dat het systeem deze indringer snel opspoort en vervolgens omwonenden, u, of de politie waarschuwt. Uw wensen daarin zijn ook weer bepalend welk systeem voor u geschikt is.
Voor advies over de verschillende systemen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag vrijblijvend bij het maken van een juiste keuze.

Jablotron Alarmsystemen

Een systeem waar wij veel mee werken en adviseren zijn de alarmsysteem van Jablotron. U kunt bij PT Beveiliging vertrouwen op de jarenlange ervaring met dit systeem. De systemen van Jablotron zijn niet alleen geschikt voor bedrijven, winkels en werkplaatsen, maar zijn ook heel goed te passen in woningen. Het systeem rapporteert niet alleen inbraken, maar kan onder andere ook brand detecteren en hulp inschakelen bij medische problemen.
PT Beveiliging is erkend Jablotron alarmsysteem installateur voor bedrade en compleet draadloze systemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie?
Heeft u vragen over onze alarmsystemen of installatie? Weet u niet precies welk systeem geschikt is voor uw pand? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag!

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor PT Beveiliging.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media