RRB Security

RRB-Security is al sinds 1995 actief als technische beveiligingsinstallateur. Onze expertiseveld is breed en geschikt voor grote internationale ondernemingen tot particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen combineren tot één product. Binnen ons vak nemen wij cyberveiligheid extra serieus, iets waar niet alle installateurs evenveel waarde aan hechten. Wij combineren onze expertise op het gebied van zowel ICT als beveiligingstechniek binnen onze diensten. Dit zorgt ervoor dat wij unieke oplossingen kunnen aanbieden binnen onze branche.

Een oplossing voor iedere situatie
Wij denken graag met u mee. Out of the box denken is waar wij goed in zijn. Ons team bestaat niet alleen uit kundige monteurs, maar ook uit metaalbewerkers & ICT specialisten. Samen zorgen we ervoor dat de oplossingen die wij verzorgen duurzaam en efficiënt werken. Onze visie is simpel, kwalitatieve oplossingen gebonden aan een goede service. Of u nou ‘s weekends een probleem heeft of op maandagavond, wij staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor RRB-Security?
Wij doen graag een stapje extra voor onze klanten. Dit zegt uiteraard iedere organisatie, echter is dat één van onze drijfveren in onze organisatie. Door de grootte van ons bedrijf kunnen wij dynamisch en klantgericht te werk gaan. Denken met u mee en proberen onze agenda aan te passen aan die van u. Een goede naam komt ten slotte te voet, maar vertrekt te paard.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor RRB Security.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media