Samen Stromen

SamenStromen zet samen met jou de stap naar een duurzame toekomst. Wij streven we ernaar de wereld een stuk(je) beter te maken. We leveren daarom niet alleen zonnepanelen, laadpalen, groepenkasten en thuisbatterijen, maar creëren een win-winsituatie voor iedereen die bij Samenstromen betrokken is: onze klanten, onze installatiebedrijven, onze leveranciers, onze medemens én de aarde.

We trekken slim samen op.
SamenStromen bundelt de kracht van een lokale installateur met de efficiency en schaalgrootte van een grote organisatie. We zijn een organisatie bestaande uit meerdere lokale installatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en groepenkasten. Vanuit ons centrale hoofdkantoor in Amersfoort organiseren we zaken als inkoop, finance, marketing en planning overkoepelend. De lokale installateur kan zich vervolgens volledig richten op zijn kerntaak: het adviseren over en monteren van onze producten. Het grote voordeel? De korte lijnen en persoonlijke benadering van een lokale installateur, en tegelijk hoge kwaliteit tegen een realistische prijs.

We staan voor kwaliteit.
SamenStromen werkt met erkende en gespecialiseerde installatiebedrijven die de klant voorzien in kundig advies. Ook ben je bij ons zeker van betrouwbare, gecertificeerde monteurs en een uitstekende service. We doen wat we zeggen! En onze producten? Ook daar staan we voor! We kiezen bij onze inkoop heel bewust voor hoogwaardige kwaliteitsproducten van zo mogelijk Europese leveranciers. Met uitstekende garanties.

Wij gaan voor een goede omgang met elkaar en de wereld.
Wij werken met leveranciers die mensenrechten en het milieu hoog in het vaandel hebben en actief aandacht besteden aan duurzaamheid. En natuurlijk doen we dat ook zelf door zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Samen met onze klanten, medewerkers en leveranciers willen we zo stap voor stap de uitdagingen het hoofd bieden die de huidige tijd met zich meebrengt.

Zo stromen we samen. Met onze klanten en onze installatiebedrijven. Samen staan we sterk.
  • Samen Stromen

    0 beoordelingen
  • Adres
    Siliciumweg 3
    3812SV Amersfoort
  • samenstromen.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Samen Stromen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media