SchoneStroom Oost BV

Een prijsindicatie ontvangen op basis van uw huidige energieverbruik kan natuurlijk altijd, maar indien u een uurtje tijd investeert kunt u een offerte ‘op maat’ van ons ontvangen.

Onze adviseur komt kosteloos bij u op bezoek om uw totale situatie te beoordelen en voorziet u van een volledig advies, met een kostenopgave en rendementsverwachting.

Indien u de order bij ons plaatst, kunnen wij u ook kosteloos begeleiden bij het (grotendeels) terugvragen van de betaalde btw.

Helaas is niet elk dak geschikt om te worden voorzien van zonnepanelen die voldoende rendement opleveren. Wellicht dat plaatsing van hoogrendementpanelen (zgn daglichtpanelen) dan een mogelijkheid is. Indien het niet rendabel is om een goed renderend systeem bij u te plaatsen, zal onze adviseur dit duidelijk met u bespreken.

Behalve de aanschaf van de panelen en omvormers, bepalen ook de montage, de bekabeling in uw woning en de aansluiting op uw meterkast de hoogte van de investering. Wij gebruiken altijd solarkabels met een dikte van 6 mm2, het type primaire kabel en de capaciteit van de automaat in de meterkast wordt altijd passend geleverd bij de installatie.

Ons aanbod is als volgt:
- Kosteloos advies op lokatie
- Beoordeling van de ligging, montage middelen, plan van aanpak
- Ontwerp & Advisering van de installatie i.c.m. capaciteit
- Prognoseberekening van de totale opbrengsten en benodigde investeringen
- Montage van de installatie
- Garanties en onderhoud

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor SchoneStroom Oost BV.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media