Setia Total Security

Setia Total Security is opgericht in mei 2000 met het doel mensen duidelijk te maken hoe zij hun (gezins)veiligheid, in en rond om het huis, kunnen verbeteren.
Nog steeds merken wij dat men niet goed op de hoogte is van de consequenties van een inbraak of een brand. We kunnen ons daar wel een voorstelling van maken, maar op het moment dat het daadwerkelijk gebeurt merken we dat het vooral gevoelsmatig veel erger is dan men zich voor kan stellen.

Daarom willen wij graag proberen uw "oogkleppen" te openen en u uitleggen, met behulp van ons inbraak- en brandpreventie programma, wat er kan gebeuren en vooral, wat u er aan kunt doen.


En wat houdt dit programma in ?

Hierin zal de adviseur u bekend maken met ons bedrijf en vertellen wat wij precies allemaal voor u kunnen doen.

Onze adviseur gaat u een aantal vragen stellen over inbraak- en brandpreventie om te weten te komen wat u er al van af weet en u daarna vertellen wat er hier in Nederland op deze gebieden gaande en in ontwikkeling is.

Vervolgens zal onze adviseur samen met u een ronde door uw woning maken om te kijken wat de meest zwakke plekken zijn voor inbraak en hoe het staat met de brandveiligheid van uw woning. Onze adviseur zal dan ook tips en adviezen geven om uw situatie eventueel te kunnen verbeteren.

Met dit succesvolle programma hebben wij al vele inbraken kunnen verijdelen en brandhaarden op tijd kunnen ontdekken.
  • Setia Total Security

    0 beoordelingen
  • Adres
    Rijnweg 33
    2681SB Monster
  • www.setia.nl

Foto's

Setia Total Security heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Setia Total Security.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media