Smit Koeltechniek & Klimaat Systemen

MAAK KENNIS MET ONS!
Smit Koeltechniek & Klimaatsystemen
Is een vooruitstrevende en snelgroeiende onderneming met vestigingen in Utrecht/Amsterdam Onze business is het plaatsen en onderhouden van koeltechniek systemen in gebouwen in de Benelux . Wij werken aan projecten in de woningbouw, utiliteit en zorgsector, horeca, maar we werken ook voor particulieren. De combinatie van vakmanschap en het werken met zeer gemotiveerde medewerkers zorgt er voor dat wij altijd een top product kunnen leveren. Onze medewerkers maken hét verschil, voor en met de klanten. Hierbij gaan we van open, bescheiden en daadkrachtig optreden
breed aanbod
Ons aanbod is complex, daarom bieden we HVAC-apparatuur, elementen, apparaten, gereedschappen en zelfs beschermende kleding


beschikbaarheid
Een goed gevulde voorraad stelt ons in staat u de meeste van onze producten “off-the-shelf” te leveren.


snelle realisatie
Dankzij de nauwe samenwerking met leveranciers zijn we in staat om zelfs maatwerkopdrachten binnen 24 uur uit te voeren.


ons team
Ons team is opgebouwd door ervaren mensen. We doen ons best om aan uw verwachtingen te voldoen.


familiebedrijf
Smitkoeltechniek is een familiebedrijf en we onderschrijven het met de naam. We zorgen voor een hoog niveau van service en eerlijkheid.


mobiliteit
Wij voeren bestellingen en reparaties uit voor heel Nederland . We kunnen het product direct verzenden, als we er een op voorraad hebben.
  • Smit Koeltechniek & Klimaat Systemen

    0 beoordelingen
  • Adres
    Maarssenbroeksedijk 31
    3542DM Utrecht
  • smitkoeltechniek.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Smit Koeltechniek & Klimaat Systemen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media