Solar Power Nederland

Solar Power Nederland is een installatie bedrijf in Limburg. Gericht op afleveren van complete, veilige en netjes afgewerkte zonnepanelen installaties incl. alle toebehoren*.
Onze monteurs zijn niet enkel zonnepanelen monteurs maar ervaren installatiemonteurs, dakdekkers en elektriciens. Onze werkzaamheden beperken zich dan ook niet enkel tot het installeren van zonnepanelen. Voor een aanpassing of vernieuwing van uw meterkast, dak reparaties of lekkages zijn werkzaamheden die zijn regelmatig nodig voordat er veilig en verantwoord geïnstalleerd kan worden. Werkzaamheden die onze monteurs vaak op dezelfde dag uitvoeren om de overlast en kosten voor u te beperken.
Hoe werken wij?
1: Na het verkrijgen van uw verbruik en adresgegevens bekijken wij de mogelijkheden op uw dak en maken wij alvast een persoonlijke offerte.
2: Na een uitvoerige schouw waarbij uw dak, de kabelroute en uw meterkast wordt gecontroleerd bespreken we deze offerte wordt deze indien nodig of gewenst nog aangepast.
3: Vervolgens wordt er in overleg met u een installatie datum gepland.
4: Onze monteurs laten u weten welk tijdstip zij zullen arriveren, de monteurs vertrekken pas als de installatie is afgerond en de app voor monitoring op uw telefoon is geïnstalleerd. Ook wordt u installatie aangemeld bij Enexis. U hoeft verder niks meer te doen (al lusten onze monteurs vast een bakje koffie;) )
5. Na opleveren van uw installatie ontvangt u van ons de factuur volgens de afgesproken offerte, aanbetalen is niet nodig!

Zo verzekeren wij u dat u met een gerust gevoel jarenlang plezier heeft van uw installatie.
*Particulier, Vve's & Zakelijk

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Solar Power Nederland.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media