Solar pro tech B.V.

VRIENDELIJK VOOR HET MILIEU EN JE PORTEMONNEE
Onze werkwijze
Solar Pro Tech denkt graag mee om zodoende jou van A tot Z te ontzorgen.

Aanvraag offerte
Wanneer je bij ons een offerte opvraagt zullen wij je wat vragen stellen om zo je verbruik in beeld te brengen en je benodigdheden. Je zult aan de hand van onze handige “Solarculator” gelijk inzicht hebben in wat je potentieel (dit blijft een schatting!) kan besparen op jaarbasis. Wanneer je alle stappen hebt afgerond ontvangen wij je gegevens, welke we veilig en secuur behandelen.

Wanneer we je aanvraag binnen hebben, zullen wij alle verstrekte gegevens zoals je type woning, je jaarlijkse verbruik, eventueel je contractuele kWh prijs en dergelijke even aandachtig toetsen en aan de hand daarvan zullen wij je een offerte toesturen naar de door jou opgegeven e-mailadres.

Belafspraak
Mocht je daarna oren hebben naar meer, kun je aan de hand van je eigen beschikbaarheid met een van onze medewerkers een belafspraak inplannen wanneer jou dat uitkomt. Wij werken, maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 9, dus zo kun je eenvoudig een belafspraak plannen met een van onze professionals.

Schouwing
Tijdens dit gesprek zullen wij dan nog wat additionele vragen stellen en meestal nog een kosteloos bezoek inplannen, de schouwing, zodat we even je woning van dichtbij kunnen inspecteren. Onze professionals begeleiden je vanaf begin tot eind van het gehele traject. Dit bezoek dient als eerste stap binnen het traject waar je wat informatie ontvangt met betrekking tot wat voor installatie we adviseren, hoeveel zonnepanelen minimaal jouw gehele jaarverbruik indekken en hoe we de kabels richting de meterkast gaan begeleiden.

Akkoord offerte
Na de schouwing, ofwel de schouwafspraak, zullen wij wachten op jouw akkoord van de offerte. Wanneer dit niet gebeurt binnen 14 dagen komt de offerte te vervallen en blijven we even goede vrienden, no strings attached.

Installatie
Mocht je echter de offerte wel accorderen, dan zullen wij je bellen om een installatiedatum af te spreken. Op de installatiedatum zullen onze monteurs langskomen en de zonnepanelen monteren op het dak. Vervolgens zullen ze het kabelwerk in orde maken en tot slot de aansluiting op jouw meterkast. De gehele installatie duurt hooguit 4 tot 6 uurtjes.
  • Solar pro tech B.V.

    0 beoordelingen
  • Adres
    Bruningweg 13
    6827BM Arnhem
  • solarprotech.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Solar pro tech B.V..

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media