Solar Profijt

Over Ons

Solar Profijt is gevestigd in Stadskanaal en is al geruime tijd gespecialiseerd in het plaatsen van duurzame energie systemen, denk hierbij vooral aan zonne-energie en laadpalen. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers waaronder particulieren, gemeenten, agrariërs, bedrijven, scholen en voor de woningcorporatie.

Waarom Solar Profijt?

- Uitsluitend kwalitatief en A-merken.
- Installatie volgens richtlijnen NEN en Scope.
- Uitstekend in service en advies.
- Installatie binnen 3 weken.
- Betaling achteraf.
- 100% klant tevredenheid.

Solar Profijt neemt de zorg uit handen en verzorgd het gehele traject van A tot Z.
Zonnepanelen en omvormers hebben de afgelopen jaren technisch gezien een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Door ons te blijven verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen, beschikken wij nu over een schat aan kennis en ervaring die wij graag inzetten voor onze klanten.
Dus wanneer u de mogelijkheid hebt, investeer dan in duurzame techniek en pluk later de vruchten van een duurzaam leven.

Eigen montageteams

Solar Profijt beschikt over een eigen, vast team monteurs. De montage en installatie van al onze zonnestroominstallaties, laadpalen en groepenkasten voeren wij volledig in eigen beheer uit.

Ons werkgebied

Vanaf de bedrijfslocatie in Stadskanaal bedient Solar Profijt haar klanten in Noord Nederland, met de focus op de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Noord-Holland.
  • Solar Profijt

    0 beoordelingen
  • Adres
    H.J. Kniggekade 26
    9503RH Stadskanaal
  • solarprofijt.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Solar Profijt.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media