Solar Sterk

Solar Sterk is in 2014 opgericht. Na jarenlange ervaring op het gebied van installeren van de zonnepanelen, de keuze gemaakt om ook de systemen te gaan verkopen en volledige klussen aan te bieden.
Bij Solar Sterk bent u verzekerd van kwaliteit, een goede service en een prettige samenwerking. Zonnepanelen aanschaffen kan een hele investering zijn en dat begrijpt Solar Sterk maar al te goed. Omdat u natuurlijk wel waar voor uw geld wil, leest u hieronder waarom u bij Solar Sterk moet zijn voor de aanschaf van zonnepanelen.

Ervaren en vakbekwaam
Al ruim 9 jaar installeert Solar Sterk zonnepanelen. De eerste vier jaar is er in loondienst gewerkt. Vervolgens zijn in 2014 de stoute schoenen aan getrokken om in het ondernemerschap te springen. Dit is zeer goed bevallen waarna besloten is, niet alleen te installeren maar ook volledige installaties aan te bieden. Door de jaren heen heeft Solar Sterk flink wat kennis op gedaan met betrekking tot diverse soorten daken, dakbedekkingen, soorten systemen en alles wat er bij komt kijken als u zonnepanelen aanschaft.

Montage door eigen teams
Solar Sterk investeert veel tijd om monteurs op te leiden en in te werken volgens de richtlijnen die Solar Sterk hanteert met betrekking tot veiligheid, kennis en kwaliteit. Zo bent u altijd verzekert van bekwame vaklieden die weten wat ze doen. Zonnepanelen worden altijd door intern opgeleide monteurs geïnstalleerd.

Transparant
Solar Sterk wil eerlijk zaken doen. Graag zorgen wij ervoor dat u weet waar u aan toe bent door duidelijke communicatie en heldere afspraken. Zonder addertjes onder het gras of valse beloftes. Bij een kennismakingsgesprek worden alle mogelijkheden doorgesproken. Na het gesprek zal er een offerte opgemaakt worden indien gewenst.

Kwaliteit
Wilt u een degelijk en kwalitatieve installatie van uw zonnepanelen, dan bent u bij Solar Sterk aan het juiste adres. Solar Sterk levert kwaliteitssystemen. Dit is niet altijd de goedkoopste oplossing maar op deze manier installeren we systemen waar Solar Sterk volledig achter staat. Om u altijd een goed systeem te kunnen bieden, zijn er zorgvuldig bepaalde onder constructies, zonnepanelen en omvormers gekozen waar mee gewerkt wordt.

Offertes op maat
Om u goed van dienst te kunnen zijn en iedere situatie anders is, stelt Solar Sterk offertes en/of adviezen op maat op. Er zijn dus geen vaste tarieven of aantal zonnepanelen vooraf te noemen omdat we eerst gaan kijken wat de mogelijkheden zijn alvorens er iets verteld wordt wat wellicht niet eens mogelijk is in uw situatie. Door een offerte op maat te maken, weet u zeker dat u kiest voor de beste optie, kijkend naar zowel het financiële plaatje als overige wensen. Want behalve alleen te kijken naar de mogelijkheden, worden uw eigen wensen uiteraard ook meegenomen in een advies.

Service
Voor Solar Sterk is een goede service bieden erg belangrijk. Of we u nu kunnen helpen met informatie vooraf, vragen tijdens de installatie of na afloop van installatie, Solar Sterk zal altijd kijken naar hoe we u het beste kunnen helpen.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Solar Sterk.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media