E.A.N-Wieringerwerf

Zonnepanelen

Onderweg naar een een duurzaam huishouden of gasloos bedrijf begint met het installeren van zonnepanelen door EAN-Wieringerwerf. Jouw partner op het gebied van gasloos wonen sinds 2011 dus vertrouwd met 13 jaar ervaring! Begin vandaag nog aan een permanente verlaging van je energienota en verhoog de waarde van je woning. Jouw zonnepanelen dragen bij aan het behalen van de klimaatdoelen en je ontvangt ook nog eens een beter rendement dan op je spaarrekening. EAN zorgt voor de installatie en levert onder andere Huawei, Enphase, JA Solar, DMEGC, AEG, Longi Solar en Jinko Solar zonnepanelen.
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een passende offerte. u kunt natuurlijk ook bij ons in de showroom langs komen om onder het genot van een kop koffie te bekijken wat de mogelijk heden zijn.

De btw op zonnepanelen is 0% vanaf 1 januari 2023. De Belastingdienst zegt hierover op haar site het volgende: De btw gaat omlaag van 21% naar 0%. Dit zogenoemde nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning, zoals een schuur.

Wij plaatsen vanaf 1 jan 2023 alleen nog micro-omvormers van Enphase en omvormers van Huawei met of zonder optimizers.

EAN raadt Solarguard Pro® vogelwering aan.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor E.A.N-Wieringerwerf.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media