Solute Energietechniek BV

We werken Slim, Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk.
Solute Energietechniek houdt bij elk project en elke installatie de functionaliteit, veiligheid en energieverbruik scherp in de gaten.

Zonnepanelen
Wek je eigen elektriciteit op
Met PV-panelen of zonnepanelen wek je zelf stroom op. Op zonnige én op bewolkte dagen bespaar je zo op je elektriciteitsrekening. De terugverdientijd van een investering in een zonnestroomsysteem wordt steeds korter. Dat komt omdat de panelen goedkoper en beter zijn geworden: ze leveren een hoger rendement en door de wereldwijde concurrentie van fabrikanten van zonnecellen is de aanschafprijs lager. Bovendien krijg je de btw terug van de Belastingdienst en verhogen zonnepanelen de waarde van je woning.

Wat kan Solute voor jou betekenen?
Solute biedt je een compleet zonne-energiesysteem inclusief kwaliteitszonnepanelen, omvormer, professionele installatie én garantie. Ook optimizers en micro-omvormers behoren tot de mogelijkheden om het rendement nog meer te optimaliseren voor jouw situatie. Bovendien biedt een online app inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen. Je ziet direct wat je bespaart op je energierekening!

Wil je ook een duurzame zonne-energiecentrale op je schuine of platte dak? Of wil je een installatie van panelen op de grond of verwerkt in een schutting? Solute Energietechniek is op de hoogte van alle mogelijkheden en kan je adviseren over wat voor jouw situatie de beste oplossing is

Heb je vragen, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of ben je overtuigd van ons werk en mogen we je helpen met verduurzamen? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar!
  • Solute Energietechniek BV

    0 beoordelingen
  • Adres
    Weidebloemenweg 45
    9302AC Roden
  • www.solutebv.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Solute Energietechniek BV.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media