Sources Solar

Al sinds onze oprichting in 2010 houden wij ons bezig met het installeren van duurzame energie en met de vraag hoe nieuwe technieken zo effectief mogelijk kunnen samenwerken. Dit wordt ook wel ‘het nieuwe wonen’ genoemd: woningen waarin duurzame energie en technologie samenkomen. Stap voor stap, woning voor woning, realiseren wij huizen die steeds duurzamer en slimmer toegerust zijn.

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf. Met verschillende generaties werken wij dagelijks aan het creëren van duurzame woningen voor de generatie van nu, maar ook voor toekomstige generaties. Sources Solar begon in 2010 als bedrijf gespecialiseerd in zonne-energie, maar is in betrekkelijk korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf met een breder productaanbod en uitgebreide technische expertise. Wij streven er dagelijks naar om kwaliteit en nazorg service op een hoog peil te houden.

Kwaliteit en expertise

Wanneer u besluit bij ons uw zonnestroom installatie te kopen doet u dit bij een SEI-gecertificeerd bedrijf. Zo bent u zeker van een correct ontworpen en geïnstalleerd systeem, volgens de meest recente regelgeving. Wij denken altijd mee over een scherp aanbod van goede kwaliteit.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Sources Solar.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media