Takkenkamp

Duurzaam advies:
Isoleren is meer dan het uitvoeren van de handeling. Een goed verduurzamingsadvies vormt altijd de grondslag. Hierbij wordt er goed gekeken naar de conditie van de gevels, het dak en de vloer die geïsoleerd moeten worden. Deze moeten in goede staat zijn zodat de opbrengsten en duurzaamheid van de isolatie maximaal zijn. Op deze manier kunnen wij u met een gerust hart 10 jaar volledige garantie geven.

Kwaliteit is altijd leidend
De energietransitie van de gebouwde omgeving in Nederland vormt een grote maatschappelijke uitdaging. Op professionele vastgoedbeheerders drukt de verplichting en/of ambitie een bijdrage te leveren aan dit energievraagstuk. De vastgoedportefeuille moet de komende jaren goed worden onderhouden en verduurzaamt. Dat kan stapsgewijs naar energieneutraal of misschien wel in een grote stap naar nul op de meter. Het maken van deze strategische keuzes is een voorwaarde voor organisaties om toekomstbestendig te zijn.

Wij maken graag onderdeel uit van de invulling voor deze uitdaging. We denken graag met u mee over duurzame oplossingen en verschillende scenario’s. We stellen daarbij uw doelen centraal en zijn budget betrouwbaar. Kwaliteit is daarbij altijd leidend.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Takkenkamp.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media