Termex NL

Termex cellulosewol komt uit Finland, een land waar alle bouwproducten geschikt zijn voor strenge winterse omstandigheden en voldoen aan hoge milieunormen.
Termex cellulosewol is een veilig en veelvuldig getest product – sinds vele jaren worden er certificaten en milieuverslagen van het Finse Instituut voor Bouwtechniek voor uitgereikt, alsook het Poolse bouwmerkteken B volgens de product norm PN-EN 15101-1, en sinds het voorjaar van 2018 is het ook voorzien van het CE-merkteken van het Finse Technische Instituut VTT Services.

Milieuvriendelijk: Termex Cellulosewol is milieuvriendelijk, omdat het is gemaakt van gerecyclede materialen,

Energie-efficiëntie: Termex Cellulosewol staat bekend om zijn uitstekende thermische eigenschappen, wat betekent dat het een effectieve barrière vormt tegen warmteverlies in de winter en warmtewinst in de zomer. Dit helpt om de energie-efficiëntie van een gebouw te verbeteren

Geluidsisolatie: Naast thermische isolatie biedt Termex cellulose ook goede geluidsisolerende eigenschappen.

Brandvertragend: Termex Cellulose is brandvertragend , waardoor het een veilige keuze is voor isolatie. Het vermogen om de verspreiding van vuur te vertragen

Schimmels/Dieren: Termex Cellulose wordt vermeden door knaagdieren en heeft een uitstekend ademend en schimmelwerend vermogen.

Gezondheidsaspecten: Termex Cellulose bevat geen schadelijke chemicaliën en kan een gezondere binnenluchtkwaliteit bevorderen.

Langdurige prestaties: Termex Cellulose heeft een lange levensduur en behoudt zijn isolerende eigenschappen gedurende vele jaren.

Termex Cellulosewol helpt het klimaat en het milieu te beschermen door sterk gereduceerde procesemissies in de atmosfeer tijdens de productie. Ook het herstellen van traditionele isolatie met Cellulosewol vermindert de emissie in de atmosfeer.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Termex NL.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media