Thermecon E-Project BV

Thermecon E-Project met haar Theco isolatiesystemen is een landelijk opererende, allround isolatie organisatie. Thermecon N.V. is voor menigeen een bekende en gerenommeerde naam binnen de isolatiesector. Thermecon E-Project vindt zijn oorsprong in dit Bedrijf. Thermecon N.V. stond vanaf zijn bestaan in 1959 aan de wieg van de eerste isolatie activiteiten in Nederland. De jarenlange kennis en expertise van dit bedrijf staan garant voor de professionele kwaliteit die Thermecon E-Project u nu levert.

Het unieke aan Thermecon E-Project is naast het voortdurend leveren van kwaliteit en flexibiliteit het allround karakter. Van specialistische vakkennis op het gebied van buitengevelisolatie systemen met stucwerk afwerking tot aan alle denkbare isolatie toepassingen, zoals spouwmuur-, dak- en vloerisolatie, voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Ook horen complete energetische en duurzame totaaloplossingen voor gebouwen tot de mogelijkheden. Innovatieve energiebesparende oplossingen die rekening houden met bouwkundige en bouwfysische aspecten en daarnaast altijd borg blijven staan voor een prettig, gezond en comfortabel leefklimaat.

De specialisten achter Thermecon E-Project beschikken over een decennia lange ervaring aan vakkennis; zij zijn volledig ingespeeld op allerlei bouwvormen, situaties en constructies. De organisatie isoleert bouwobjecten van een zeer uiteenlopend karakter. Van een enkele eengezinswoning tot complete woonwijken en van kantoor tot productiebedrijf.

Thermecon E-Project is een onafhankelijke organisatie zonder directe binding met andere concerns. Wij leveren en verwerken uitsluitend producten en systemen van gerenommeerde fabrikanten welke allen vanzelfsprekend voorzien zijn van een KOMO attest. Naast onze klanten staan kwaliteit en duurzaamheid bij ons centraal en dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven en een tienjarige garantie.

Uw isolatieobject, onze “zorg”
  • Thermecon E-Project BV

    0 beoordelingen
  • Adres
    Banjaartstraat 2
    4301RR Zierikzee
  • www.thermecon.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Thermecon E-Project BV.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media