Thuiszon

Thuiszon is oorspronkelijk de leverancierstak van Het Instituut voor Energie & Verduurzaming, in 2021 zijn we afgesplitst om ons volledig te kunnen richten op het installeren van zonnepaneelsystemen zonder de capaciteit van onderzoekswerkzaamheden bij het IEV te belasten. We zijn nog steeds onderdeel van hetzelfde bedrijf, maar kunnen door deze scheiding van taken beter richten op ons primaire doel, onze klanten. Klanten die onze diensten hebben afgenomen voor deze scheiding vallen natuurlijk nog steeds onder onze service.

Onze missie is om samen met ondersteuning van het IEV zowel particuliere als zakelijke klanten zo goed mogelijk op te voorzien van een gepersonaliseerd zonnepaneelsysteem. Samen met het onderzoek van het IEV hebben we een unieke positie om klanten zo goed mogelijk te adviseren, om deze reden vormen de resultaten van onze collega’s bij het IEV een leidende rol bij het ontwerpen van zonnepaneelsystemen.

Buiten onze rendementgerichte basis bij het ontwerpen van een systeem ondersteunen we onze klanten met ongekende garanties in de markt, gecertificeerde installateurs volgens zowel NEN101 als SCOPE12, als het uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen bij het plaatsen zelf.

Komend jaar maken we ons klaar om onze positie als marktleider te vestigen, dit doen we door o.a strategische partnerships aan te gaan, ons team flink uit te breiden, en een stapje verder dan de norm te gaan bij onze service en ondersteuning van klanten.
  • Thuiszon

    0 beoordelingen
  • Adres
    Deldensestraat 201
    7601RT Almelo
  • www.thuiszon.nl

Foto's

Thuiszon heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Thuiszon.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media