Total solar B.V

Wij zijn een zonnepaneel installatiebedrijf in Hoogezand dat zich richt op verduurzaming van Nederland en Duitsland. Ons bedrijf werd opgericht in 2019 door twee broers die geloofden in de kracht van lokaal werken aan duurzaamheid. In de afgelopen jaren is SDO Techniek uitgegroeid tot een partner voor Nederland en Duitsland.

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit producten en deskundige installateurs. Wij bieden onze klanten persoonlijke aandacht en begeleiding door het hele proces, vanaf de eerste offerte tot aan de oplevering van het zonnesysteem. Wij geloven dat zonne-energie niet alleen bijdraagt aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, maar ook tot lagere energiekosten voor de consument leidt.

SDO Techniek is trots op onze rol als regionale partner voor verduurzaming en is toegewijd om haar bijdrage aan de energietransitie te blijven leveren. Wij investeren in kwaliteit, veiligheid en opleiding van onze medewerkers, om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te blijven bieden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor zonne-energie, dan is SDO Techniek de juiste keuze.
  • Total solar B.V

    0 beoordelingen
  • Adres
    Kerkstraat 22
    9601AK Hoogezand
  • sdotechniek.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Total solar B.V.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media