Unique Waterontharders

Waarom u kiest voor Unique Waterontharders?

U ontvangt 15 jaar volledige garantie op de waterontharder. Deze garantie is inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen, ook de elektronische. Uiteraard geldt deze garantie ook voor 100% kalkvrij water en krijgt u op de hars zelfs 25 jaar garantie. Door een minimaal gebruik van bewegende delen in bijna uitsluitend corrosievrije materialen en zijn intelligente volumetrische sturing die zich optimaal aanpast aan uw verbruik, krijgt u een apparaat dat gebouwd is voor een lange levensduur.
Hoe we dat allemaal garanderen? Onze waterontharders komen uit Nederland. De fabrikant zit dus ook “naast de deur” en wij hebben heel korte lijnen met de mensen aldaar. De garantie is dus gegarandeerd!

Onze serie omvat een compleet assortiment waterontharders voor consumenten, horecaondernemers en bedrijven. De innovatieve waterontharders geven alle voordelen van zacht water en winnen zichzelf binnen een aantal jaar terug. Onze waterontharder is ontwikkeld volgens de laatste inzichten. Er worden alleen kwaliteitsonderdelen gebruikt: dát noemen wij duurzaam investeren!

Overal waar water stroomt, druppelt of stilstaat, kan zich kalkaanslag vormen. De calcium- en magnesium-ionen in dat water maken het water hard. Onze waterontharder is gebaseerd op het klassieke ionenuitwisselingssysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke processen die de hoeveelheid calcium in het drinkwater verwijderen.

Foto's

Unique Waterontharders heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Unique Waterontharders.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media