Up2Go Traprenovatie

Up2Go traprenovatie geeft uw bestaande trap in één dag een andere sfeer met (HPL) overzettreden. Deze traptreden hebben een slijtvaste, onderhoudsvriendelijke toplaag met 15 jaar garantie. Wij renoveren zowel dichte als open trappen van hout of beton in diverse stijlen en materialen. Met gezond realisme durven wij te stellen dat we erg goed zijn in ons vak. Hoe wij dat weten? Dat vertellen onze klanten. Op deze website leest u over Up2Go’s beste kwaliteit, meeste ervaring, scherpste prijs en langste garantie. Kortom: Up2Go is in alle opzichten de overtreffende trap!

Kwaliteit... best!
Wij werken met alle topmerken overzettreden. Net als een aantal van onze collega’s... Het werkelijke verschil maken wij zelf. Onze trapspecialisten zijn persoonlijk betrokken bij de renovatie van uw trap, van onder tot boven. U krijgt een advies op maat en vakmanschap in de uitvoering. De kwaliteit van Up2Go Traprenovatie: goed... beter? Best!

Ervaring? meest!
Onze jarenlange ervaring is voor u een garantie voor optimaal plezier van uw vernieuwde trap. Na de montage van vele honderden trappen komen wij (en dus ook u) niet meer voor verrassingen te staan. De ervaring van Up2Go: veel, meer, meest.

Prijs… scherpst!
Ook qua prijs bieden wij de overtreffende trap, in positieve zin wel te verstaan. Reken bij Up2Go op een duidelijke offerte, zonder poespas en zonder verrassingen achteraf. Stap voor stap realiseren we uw verwachtingen voor de meest optimale prijs. Vraagt u gerust meerdere

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Up2Go Traprenovatie.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media