Uw Energie Beheer

Zonnepanelen voor particulieren

Er is veel te lezen over zonnepanelen. Hoe deze werken, wat het rendement is, wat deze panelen kosten, noem het maar op. Hierbij zetten wij de belangrijkste zaken voor u op een rij.

Zonnepanelen zijn er in vele soorten en maten. In Nederland zijn meer dan 400 merken leverbaar. Uiteraard zijn er volgens de aanbieders alleen maar goede zonnepanelen, maar hoe kunt u het beste een goede keuze maken uit dit enorme aanbod tenslotte is elke situatie anders.

Er zijn meerdere factoren die verantwoordelijk zijn voor een correcte offerte, U kunt hierbij denken aan de ligging van het pand tegenover de draaing van de zon, de helling van het dak in graden, het dak oppervlak, schaduwvlakken en of schaduwwerkingen door opstakels , het aantal zonuren van de locatie, garanties en subsidies, het servicenetwerk, veiligheid, verzekering, onderhoud, …. etc.etc. Te veel factoren die onafhangkelijk moeten worden beantwoord. De adviseurs van Uw Energie Beheer hebben gedegen vakkennis en een uitgebreide ervaring op meerdere niveau’s. Door dit advies maak u als klant een juiste beslissing of u nu wel of niet de investering gaat doen.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Uw Energie Beheer.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media