Van den Brink Koeltechniek BV

WARM HART VOOR KOELTECHNIEK
Koeltechniek is onze passie. Service en kwaliteit onze drijfveer. En dat al meer dan een decennium lang, sinds André Van den Brink Koeltechniek begon. Wij helpen particulieren en zakelijke klanten met koeltechnische installaties en klimaatinstallaties. Als erkend airco installateur bieden wij altijd passende oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en repareren van airco installaties. Of het nu voor thuisgebruik, groot professioneel of industrieel gebruik is, wij voeren elk project met zorg uit. Wil je weten hoe?

WIJ ZETTEN ALTIJD EEN STAP EXTRA
Wij denken met je mee naar de beste oplossing in jouw situatie. Geen enkel project is hetzelfde, en daar houden wij rekening mee. Tijdens elke fase van het project zijn er korte lijnen en persoonlijke aandacht. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie tijdens het project. Ook voor onderhoud en reparatie van jouw koelcel, vriescel, airconditioning of andere koel- & vriesinstallaties denken wij met je mee naar het meeste geschikte onderhoudscontract. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden voor jaarlijks onderhoud, waarbij wij elk jaar samen met je overleggen wanneer wij langs komen om jouw apparatuur weer in orde te maken.

Van den Brink Koeltechniek komt, na een eerste kennismaking waarin de grove lijnen zijn besproken, ter plaatse kijken om een optimaal beeld van jouw situatie te krijgen. De mogelijkheden en beperkingen van jouw wensen worden zo snel helder. Vervolgens werken wij een realistisch en efficiënt plan uit. Van begin tot eind blijven wij bij jouw project betrokken door de engineering, realisatie en plaatsing op ons te nemen.

DAAROM KIES JIJ VOOR VAN DEN BRINK KOELTECHNIEK
Maatwerkoplossingen voor zowel de zakelijke- als particuliere klant
Zorgeloze installatie door onze deskundige professionals
Erkend installatiebedrijf met groot aantal kwaliteitskeurmerken
Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar
Wij zorgen dat jouw installatie als een zonnetje functioneert

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Van den Brink Koeltechniek BV.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media