Van Gog Traprenovatie

Traprenovatie vanwege mijn liefde voor hout
De afgelopen jaren heb ik mijn beregenings-bedrijf met veel succes gerund. Op de achtergrond heb ik mij ontwikkeld in traprenovatie vanwege mijn liefde voor hout. Sinds 2018 is Van Gog Traprenovatie inzetbaar voor het herstellen en renoveren van alle soorten trappen. Mijn bedrijf biedt complete traprenovaties aan.

Maatwerk
De trappen zijn maatwerk en worden ingemeten en gemonteerd op locatie. Met onze vakkennis zorgen wij dat de trap past binnen het interieur en weer jarenlang mee gaat. We maken gebruik van de beste materialen en bieden 15 jaar garantie op de trappen.

Advies
Over smaak valt niet te twisten, daarom luisteren wij graag naar wat ú wilt. Vervolgens adviseren wij per situatie wat de beste renovatiemogelijkheden zijn. Iedere trap en elk huis is tenslotte anders. Wij komen aan huis om bij de trap de mogelijkheden doornemen. Zodra de adviseur alles heeft opgemeten maakt hij een offerte aan.

Opleiding timmerman
Tijdens mijn opleiding timmerman aan de LTS te Bussum, heb ik stage gelopen bij meubelmaker John Habes te Huizen. Zo heb ik ook stage gelopen bij Snelders timmerfabriek en aannemer uit Eemnes.

Nadat ik in 1998 mijn opleiding opleiding afrondde ben ik bij Rebel beregening uit Huizen werkzaam geweest. Hier heb ik tot 2000 gewerkt. Daarna ben ik als zelfstandige verder gegaan.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Van Gog Traprenovatie.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media