VT Traprenovatie

Wat wij doen
Een traprenovatie is meer dan alleen een esthetische verbetering van je huis. Het is een investering die je dagelijks comfort en veiligheid oplevert. Een oude, versleten trap kan gevaarlijk zijn, vooral als je kinderen of oudere familieleden hebt die erop moeten lopen. Een traprenovatie maakt je trap niet alleen veiliger, maar ook duurzamer en onderhoudsvriendelijker.

Bij VT Traprenovatie begrijpen we dit en daarom bieden we kwalitatief hoogstaande traprenovaties aan. Onze vakkundige montage en oog voor detail zorgen ervoor dat jouw trap een echte eyecatcher wordt. Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de oplevering van de renovatie staan wij voor je klaar en streven wij naar jouw 100% tevredenheid.

Hoe doen wij dat?
1
Neem contact met ons op!
Dit kan telefonisch, per e-mail of via Whatsapp. Wij kijken dan direct in de agenda wanneer wij langs kunnen komen voor een kennismakingsgesprek.

2
Wij komen bij jouw thuis en kunnen direct de situatie ter plaatse bekijken en jouw wensen bespreken. Om je een idee te geven van de mogelijkheden die we bieden, nemen we onze collectie stalen mee. Zo kun je ter plekke zien hoe onze verschillende decoren op jouw trap uitpakken en waar jouw voorkeuren liggen. Als je een keuze hebt gemaakt, meten we de trap nauwkeurig in en verstrekken we direct een-op-maat gemaakte offerte zodat je direct weet wat de kosten zullen zijn.

3
Ben jij akkoord met de offerte, dan zullen wij gezamelijk een afspraak inplannen wanneer wij kunnen starten.
De werkzaamheden zullen voornamelijk buiten uitgevoerd worden. Hierdoor kun je in de tussentijd gewoon gebruik maken van jouw trap.
Na het lijmen moet je er alleen rekening mee houden dat er 2 uur geen gebruik kan worden gemaakt van de trap. Aan het einde zullen wij gezamelijk alles nalopen om er zeker van te zijn dat alles naar tevredenheid is. Als alles goed is, ruimen wij alles netjes op, pakken alles in en dan pas vertrekken wij. Hierna kan je er zeker van zijn dat je 30 jaar lang kan genieten van deze prachtige trap!
  • VT Traprenovatie

    0 beoordelingen
  • Adres
    Vogelenburgstraat 2
    4158CT Deil
  • vttraprenovatie.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor VT Traprenovatie.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media