PVCLoods55

Welkom bij pvcloods55, de goedkoopste leverancier van kwaliteitsvloeren uit Apeldoorn! Wij bieden u op deze website de meest gangbare pvc vloeren aan, maar ook zeer exclusieve design pvc vloeren. Alle vloeren zijn van het merk Objectflor®. Bent u op zoek naar een laminaatvloer, parketvloer, houten vloer of betonlook vloer? Kijk eens bij ons assortiment en laat u overtuigen van de kwaliteit en looks van onze PVC vloeren! Voor ieder wat wils. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Aluminiumweg 36 in Apeldoorn. De koffie wordt voor u gemaakt!

Pvcloods55.nl kan de PVC vloeren goedkoop leveren omdat uw vloer direct vanuit de fabrikant geleverd wordt. Dit bespaart uiteindelijk heel veel kosten en dat merkt u aan de prijs. Wilt u de vloer laten leggen door een echte vloerspecialist? Dan bent u bij pvcloods55 aan het juiste adres! Wij helpen u graag verder en werken samen met verschillende stoffeerders en vakmensen die uw vloer prefect leggen.

Buiten de laagste prijzen, bieden wij een hele sterke kwaliteit pvc vloeren. Wij bieden pvc vloeren aan in verschillende slijtlagen, de 0.3 mm slijtlaag, 0.4 mm slijtlaag, 0.55mm slijtlaag en 0.7 mm slijtlaag. Hoe dikker de slijtlaag, des te sterker de pvc vloer is. Neem een kijkje in onze webshop vol met mooie pvc vloeren. Mocht u vragen hebben, druk dan op het onderstaand whatsapp icoontje en u kunt direct uw vraag stellen, of gebruik de contactpagina. Veel plezier met het uitzoeken van uw nieuwe vloer…

Wij zijn pas tevreden als u dat bent…

Service staat bij ons centraal. PVCloods55 is een onderdeel van Wolters afbouw. We zijn trots op de groei die we hebben doorgemaakt met ons bedrijf. Wolters afbouw is begonnen met stukadoors- en schilderwerk en uiteindelijk gespecialiseerd in decoratieve wandafwerkingen. Denk hierbij aan betoncire, Italiaanse stucco’s en roestdecors. Omdat wij een bijzonder mooi product afleverden kregen we veelvuldig de vraag of we de ruimte stijlvol konden afmaken met een duurzame, degelijke en onderhoudsvriendelijke vloer. Zo zijn we steeds verder ontwikkeld in een bedrijf dat naast afbouw, ook hoogwaardige vloeren van Objectflor® levert en plaatst. Koopt u een vloer bij PVCloods55, dan ontdekt u waarom wij als bedrijf oprecht trots zijn op ons werk!

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor PVCLoods55.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media