Zeeuwse Zon

Het ontstaan van Zeeuwse Zon
De oorsprong van Zeeuwse Zon is te vinden in twee Belgische ondernemingen met elk meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring in duurzame energie via zonnepanelen. Ze zagen mogelijkheden in Zeeuws-Vlaanderen om met hun unieke visie meer mensen te helpen overstappen naar duurzame energie. Hiervoor wilden ze dichtbij zijn, met een nieuwe vestiging in dit gebied. Dat is Zeeuwse Zon.

Uit jarenlange ervaring wisten de ondernemers hoe belangrijk kwaliteitsmaterialen, de juiste combinaties en een helder aanbod zijn. Dat is waar Zeeuwse Zon nu om bekend staat met zijn 3 overzichtelijke en inhoudelijk perfect uitgebalanceerde pakketten. Pakketten met een interessante prijs bovendien, want als Diamond Partner van Q Cells en Elite Partner van SunPower profiteert Zeeuwse Zon, en dus u, van maximaal inkoopvoordeel.

De ondernemers waren hiermee slechts deels tevreden, want ook na de aankoop zou u zich als klant nergens zorgen over hoeven maken. Zo werd aan Zeeuwse Zon een compleet serviceapparaat toegevoegd en ging het bedrijf samenwerkingen aan met lokale gerenommeerde bedrijven. Als klant bent u nu zeker van uitstekende service van Aanvraag tot Zonnepanelen, inclusief btw-teruggave en een vakkundige installatie.

Missie
In de huidige wereld en maatschappij haasten en rennen we, maar deels in de verkeerde richting. Want door hoe we leven, holt het klimaat achteruit. Nu genieten we nog volop van de mooie Zeeuwse natuur, het strand, de zee, de wind en de Zeeuwse zon. Het idee alleen al tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Maar zal dit ook nog zo zijn bij onze kinderen en kleinkinderen? Niet als we dingen niet anders gaan doen. Zeeuwse Zon wil bijdragen aan die verandering door de kracht van de Zeeuwse zon in te zetten voor het behoud van al het moois waar we nu met elkaar zo van genieten.

Visie
Zeeuwse Zon wil mensen helpen om ‘de juiste richting in te rennen’. Velen willen dat graag, uit duurzaam en/of economisch oogpunt, maar stuiten op een wildgroei aan aanbod. Daardoor zien ze de weg naar de juiste duurzame energie soms niet meer. Zonde! Zeeuwse Zon brengt hier verandering in met overzichtelijke pakketten, eerlijk advies, een nuchtere blik en topkwaliteit producten. Zo maken we het eenvoudig, vertrouwd en interessant om te kiezen voor duurzame energie. Op deze manier willen we met Zeeuwse Zon een bijdrage leveren aan het behoud van zorgeloos genieten van de Zeeuwse zon voor de generaties van de toekomst.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Zeeuwse Zon.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media