Zo Veilig

Wij zijn Zo Veilig, uw beveiligingspartner uit Almere. Wij beschermen wat kostbaar is voor u. Daar werken wij iedere dag hard voor. Dit doen we met gebruiksvriendelijke en betaalbare alarmsystemen die u alarmeren bij inbraak en brand in uw woning, maar ook door u persoonlijk te beschermen en maximaal wooncomfort te bieden, aangepast aan uw wensen en behoeften.

Visie
In een snel veranderende wereld waarin veiligheid een steeds belangrijkere rol speelt streven wij ernaar zoveel mogelijk mensen - van jong tot oud - 24 uur per dag en 7 dagen per week een veilig én comfortabel gevoel te bezorgen. Dit doen wij door hen te ontzorgen waar mogelijk met behulp van onze flexibele beveiligingsoplossingen, diversiteit aan domotica producten en persoonlijke en transparante service waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Missie
Met ons gedreven team zorgen wij ervoor dat we andere bedrijven in onze markt altijd een stapje voor zijn door onze klanten continu te verrassen met de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van beveiliging en wooncomfort én onze transparante en open service. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze producten en diensten voor een veilig en comfortabel thuis, zonder hierbij het belang van onze klanten uit het oog te verliezen. Iedere dag opnieuw zorgen wij ervoor dat Nederland een stuk veiliger wordt en het huis van de toekomst steeds een stap dichterbij komt.
  • Zo Veilig

    0 beoordelingen
  • Adres
    Xenonstraat 60
    1362GG Almere
  • www.zoveilig.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Zo Veilig.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media