Zonnemaat

Familiebedrijf

In 2009 richtten wij een installatiebedrijf op met specialisatie in elektrotechniek, met één groot doel: hoogwaardige elektrotechnische diensten aanbieden. Van die dag af aan hebben wij nooit genoegen genomen met minder dan dat, omdat elektriciteit noodzakelijk is voor ons allemaal. Daarbij vinden we de omgang en sociale aspect met klanten ook ontzettend fijn.

Het beleid van ons is nog steeds dat wij pas genoegen nemen als een klant helemaal tevreden is. Dit betekent dat onze klanten zich nooit zorgen hoeven te maken om onze kwaliteit, omdat ze weten dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Het draait allemaal om service en een goede en veilige productkeuze.

Het gaat om begeleiding, training, ontwikkeling en ervaring. We zijn een familiebedrijf en we behandelen u ook als familie. Elk verzoek wordt met evenveel zorg en vakkundigheid benaderd.

We zijn trots op ons werk en we gaan bij u thuis of op kantoor niet anders te werk dan bij onszelf. We vinden ons werk belangrijk, en dat laten we merken!
  • Zonnemaat

    0 beoordelingen
  • Adres
    De Kooihoek 12B
    3751LZ Bunschoten-Spakenburg
  • zonnemaat.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Zonnemaat.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media