Zonnemarkt

Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.

Zonnemarkt heeft een eigen showroom, waarin de meest voorkomende systeem opstellingen staan uitgestald. Dus als u met eigen ogen wilt zien wat u koopt voordat u een beslissing maakt, maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom. Een adviseur zal dan voor u klaar staan om u, onder het genot van een kop koffie, alles te laten zien!

Foto's

Beoordelingen

W. Agterhuis

17-02-2020 16:41

De opdracht is nog niet in zijn geheel uitgevoerd vanwege het stormachtige weer. Zo als het nu lijkt zijn er wel goede afspraken gemaakt over de voortgang van het project. Tot nu toe tevreden.

T van der Weg

03-02-2020 16:18

Klantgericht vriendelijk meedenkend transparant adequaat

Maries De Boer-Kramer

23-12-2019 20:37

Bij het bekijken van mijn situatie kreeg ik een goed gevoel. De meneer liet me stalen van de panelen zien en gaf verder veel informatie, met fotomateriaal. Hij keek in mijn meterkast en bekeek de situatie op zolder. Alles zou keurig afgewerkt worden. Ondanks het verzoek van mijn buren om met hen samen te doen, koos ik voor Zonnemarkt. Maar....bij het installeren van de panelen was ik niet blij. Van minstens 2 dakpannen is een flink stuk afgebroken. Men vond het niet nodig die te vervangen.(ik heb nog een hele stapel) De leidingen zijn niet netjes weggewerkt, er is op zolder bij vergissing een loos gat geboord en aan de voorkant is een stuk muur van 6x8 cm.gevallen. Het boren gebeurde terwijl alle kleding nog aan de muur hing. Geen overleg om dit even weg te halen. Kortom; dit vond ik niet vertrouwenwekkend. De Firma heeft nog niet op mijn mail hierover gereageerd. Wel positief; de ene medewerker heeft even met een lange ragebol de dakgoot leeg gemaakt. Mijn telefoontje met de afdeling Support vandaag was ook plezierig.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media