Zonnemarkt

Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.

Zonnemarkt heeft een eigen showroom, waarin de meest voorkomende systeem opstellingen staan uitgestald. Dus als u met eigen ogen wilt zien wat u koopt voordat u een beslissing maakt, maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom. Een adviseur zal dan voor u klaar staan om u, onder het genot van een kop koffie, alles te laten zien!

Foto's

Beoordelingen (49)

Beoordeling schrijven
Fred Boon
Velserbroek
21-04-2023
maken waar wat ze vertellen

Bij het bezoek van de voorlichter van zonnemarkt vertelde hij dat binnen 3 maanden de panelen op het dak zitten. Ik hou daarvan, doen wat beloofd is.

De Jong
Zoetermeer
21-04-2023
Tot nu toe tevreden moet nog wachten op plaat

Volgens afspraak worden de panelen 23 Mei geplaats en dan kunnen we een totale beoordeling geven

Paul bootsma
Almere
24-03-2023
prima advies geen verkoopverhaal

geen poespas en creatief in de oplossingen

Jan Boneschansker
Delfzijl
02-03-2023
Tot nu toe zeer positief.

Vertegenwoordiger gaf eerlijk advies, probeerde niets op te dringen, luisterde goed naar mijn wensen en vragen. Heeft aantal plaatsings-mogelijkheden uitgerekend.
Heeft ruim na offerte nog gebeld met hernieuwd , iets lager aanbod.
Op dit moment , week na plaatsing order bevestiging met montage datum, en nu maar even afwachten of dat allemaal lukt, maar het gevoel is goed

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media