Zonnemarkt

Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.

Zonnemarkt heeft een eigen showroom, waarin de meest voorkomende systeem opstellingen staan uitgestald. Dus als u met eigen ogen wilt zien wat u koopt voordat u een beslissing maakt, maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom. Een adviseur zal dan voor u klaar staan om u, onder het genot van een kop koffie, alles te laten zien!

Foto's

Beoordelingen (45)

Beoordeling schrijven
J.A. van Steen
Hilvarenbeek
20-12-2022
Komen afspraken ook na

Op de afgesproken tijd, ook aanwezig.
Keurige , beleefde ,vakkundige, personen die de panelen hebben gelegd.

R. van Langen
Heerhugowaard
16-11-2022
Zeer tevreden

Afspraak gemaakt met verkoper van Zonnemarkt zodat wij thuis al onze vragen goed beantwoord kregen. Offerte kwam één dag na bezoek. Na acceptatie van de offerte kregen wij een zeer snelle installatiedatum.
Ook de website van Zonnemarkt is zeer instructief en professioneel.

Timmerman
Hilversum
07-11-2022
Offerte geplaatst

Offerte zag er goed uit. Eerste 10% aanbetaald, nu afwachten. Maar tot nu toe zeer tevreden.

Mario
Hendrik-Ido-Ambacht
04-11-2022
Afspraak 2 keer verxet

2 keer kreeg ik 1 dag van te voren te horen dat de afspraak niet door kon gaan. Ik heb zelf maar het initiatief genomen om de gehele afspraak te cancellen. Had intussen al wel goede gespecialiseerde offertes elders.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media