Zonnemarkt

Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.

Zonnemarkt heeft een eigen showroom, waarin de meest voorkomende systeem opstellingen staan uitgestald. Dus als u met eigen ogen wilt zien wat u koopt voordat u een beslissing maakt, maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom. Een adviseur zal dan voor u klaar staan om u, onder het genot van een kop koffie, alles te laten zien!

Foto's

Beoordelingen (30)

Beoordeling schrijven
Jolanda
Diemen
12-09-2022
Redelijk te spreken

Snelle afspraak, maar na plaatsing erg laks met afhandeling servicevragen en komen tot een goed werkend product

Arthur Lanters
Zevenaar
06-09-2022
Correct maar zakelijk

Mijns inzien iets teveel bezig met een soort zonnepanelen, waardoor het aanbod werd beperkt. Iets beter doorvragen bij de cliënt zou beter hebben gewerkt. Rekening houden met de portemonnee van de cliënt!

T. Noordam
NEDERHORST DEN BERG
01-09-2022
Vakkundig, vriendelijk en gedisciplineerd.

gedurende de onderhandelingen heb ik al ervaren dat ik met vakkundige en gemotiveerde mensen te maken had, deze ervaring werd gedurende installatie periode volledig bewaarheid.

Herman
Huizen NH
29-08-2022
zeer tevreden

Wij hebben 18 panelen laten plaatsen op ons huis, kantoor en garage, dat is helemaal verlopen als verwacht, we zijn dan ook zeer tevreden.
Zonnemarkt was de enige die 18 panelen met een slimme indeling kwijt konden op onze daken, daarom zijn we blij met hun advies, de uiteindelijke prijs en de correcte levering van de zonnepanelen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media