Zonnemarkt

Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.

Zonnemarkt heeft een eigen showroom, waarin de meest voorkomende systeem opstellingen staan uitgestald. Dus als u met eigen ogen wilt zien wat u koopt voordat u een beslissing maakt, maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom. Een adviseur zal dan voor u klaar staan om u, onder het genot van een kop koffie, alles te laten zien!

Foto's

Beoordelingen

G. Middeljans

05-06-2021 17:08

Goede voorlichting. Snelle levering en plaatsing. Alle panelen werken perfect. Prijs/ kwaliteit dik in orde.

henk jansen

01-06-2021 17:07

Prima werk afgeleverd

Pieter Kramer

19-05-2021 19:27

Zonnemarkt heeft het goed gedaan, de medewerkers zijn erg netjes, het contact met de verkoop was prettig. Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar alles heeft zijn prijs.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media