Zonnemarkt

Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.

Zonnemarkt heeft een eigen showroom, waarin de meest voorkomende systeem opstellingen staan uitgestald. Dus als u met eigen ogen wilt zien wat u koopt voordat u een beslissing maakt, maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom. Een adviseur zal dan voor u klaar staan om u, onder het genot van een kop koffie, alles te laten zien!

Foto's

Beoordelingen

G.H.J. Bakker

23-08-2019 16:58

zeer goede voorlichting. duidelijke antwoorden op de gestelde vragen/opmerkingen. Goed overleg tijdens het plaatsen/installeren

Frank Wagenberg

05-08-2019 11:53

goede ondersteuning en duidelijk

Ruud Honkoop

17-06-2019 16:52

goede offerte ontvangen; correct advies bij bezoek en enigste aanbieder met omvormer per zonnepaneel. Wel relatief duurdere oplossing maar lange termijn de beste keuze.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media