Zonnematch

Zonnematch is een geheel onafhankelijk en gezond bedrijf voor wie zonnepanelen hoofdzaak zijn. Het team van Zonnematch regelt het gehele traject voor u, van deskundig advies op maat tot vakkundige plaatsing van uw zonnestroomsysteem. U bent als klant bij ons verzekerd van een snelle oplevering van uw systeem omdat we gebruik maken van onze eigen vakbekwame installateurs. Wij kunnen daarom uw zonnestroomsysteem meestal binnen twee weken na akkoord op offerte plaatsen.

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Martine
Leidschendam
15-10-2022
Zeer Slecht!

Afgelopen maandag zouden de panelen geplaatst worden, tis nu vrijdag en we hebben nog steeds geen panelen. Zonnematch is zéér slecht tot helemaal niet te bereiken, terugbelafspraken worden niet altijd nagekomen. Ook helemaal niets vernomen van het installatiebedrijf Duurzaam Samen die de panelen zouden komen plaatsen, geen afmelding, geen reden, geen slap excuus, helemaal niets! Het bedrijf Zonnematch mag dan net startend zijn (sinds 12 november 2021) maar dan zou het nu toch wel beter moeten lopen dan hoe het nu gaat. Op de site staat gebruik van "eigen" monteurs maar, het zijn gewoon zzp'ers of extern ingehuurd bedrijf. Wel is er op 4 oktober 2022 een vacature uitgegaan dat ze monteurs met ervaring zoeken. Maar als je juist als jong bedrijf een goede naam wilt neerzetten is dit niet de juiste manier lijkt mij. Ik zal jullie juist niet aanraden naar andere toe!Nogmaals...maandag hadden de panelen op het dak moet zitten, het is nu vrijdag 17:00 uur en nog steeds geen panelen, geen excuus en geen uitleg en al helemaal geen vooruitzicht!Update 14 oktober 2022:

Er was ons door het installatiebedrijf Duurzaam Samen aangegeven dat wij door 1 van zijn partners zouden worden gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak. En wat denk je......NIEMAND heeft ons gebeld! We zijn nu twee weken verder, gaan bijna de derde week in en nog steeds geen zonnepanelen en geen vooruitzicht!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media