Zonnepaneeltotaal

Zonnepaneel Totaal is een onderneming gespecialiseerd in het installeren van zonnestroominstallaties, zonnecollectoren en warmtepompen. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van installaties op zowel bestaande woningen als opnieuw te bouwen woningen. In de zakelijke markt profileren wij ons met installaties op showrooms, fabriekshallen en schuren. Ons bedrijf is gevestigd in Norg en Emmen en richt zich grotendeels op de drie Noordelijke provincies.

Hoe is Zonnepaneel Totaal georganiseerd?
Zonnepaneel Totaal beschikt over een viertal gecertificeerd zonnepaneel monteurs. Deze monteurs, zorgen voor de uitvoering van de montage werkzaamheden. De compagnons en oprichters van het bedrijf Martin Jonker en Helmer Negen ontfermen zich niet uitsluitend over de advisering en de verkoop maar dragen ook de eindverantwoordelijkheid over de uitvoering van de werkzaamheden.

Alvorens uw nieuwe installatie wordt opgeleverd wordt deze dan ook steevast gecontroleerd door een van deze mannen. Om u goed te kunnen helpen bij de administratieve afhandeling van aanvragen voor subsidies, leningen en btw teruggaven beschikken we over een administratrice.

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Els Deen
Groningen
23-11-2020
Nooit iets gehoord

Nooit iets gehoord

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media