Zonnewinst

Wij helpen jou bij het verduurzamen van je huis. Met betrouwbare installaties waar je niet meer naar om hoeft te kijken. En monteurs die pas weggaan als alles werkt.

Onze producten en werkzaamheden richten zich op energieopwekking, opslag, besparing en slim gebruik van energie. Met jarenlange ervaring in de bouw, zonnestroominstallaties en gecertificeerde elektrotechnici is Zonnewinst uitgegroeid van zonnepanelen naar totale installatiepartner op het gebied van verduurzamen.


Ons doel

Iedereen van het gas af. Een hele opgave, maar stap voor stap helpen wij al ruim duizend klanten in de regio Nijmegen, Arnhem, Wageningen. Van rijtjeshuizen en stadsvilla’s tot landelijke boerderijen. Van appartementencomplexen, VVE’s, woonverenigingen tot scholen en sportcomplexen. Met advies op maat en een persoonlijke benadering helpen wij iedereen de beste keuzes te maken om energie te besparen.

Van het gas af, hoe? De reis begint vaak met Zonnepanelen. En wat ons betreft eindigt die reis pas als jouw woning volledig van het gas af is. Daarin onderscheiden wij ons van andere installatiebedrijven. Want wij groeien met je mee naar volgende bestemmingen: Laadpalen, Airco's, Batterij, Meterkast, Isolatie. Met een energiescan van jouw woning brengen we in kaart wat in jouw situatie mogelijk is. Vervolgens bepalen we samen met jou de juiste koers naar een 100% duurzame eindbestemming. En zorgen ook daarna met 100% garantie voor jouw installatie met Onderhoudscontracten, Service.


Geen haast, geen spijt, installeren is geen wedstrijd.

Zonnewinst is een vakkundig bedrijf dat ook op kantoor voornamelijk bestaat uit technici en oud-monteurs. Eigenaar Jasper Serraris studeerde HBO elektrotechniek. Hij houdt van hoogtes en werkte onder andere met windturbines. In 2017 kwam hij met zonnepanelen in aanraking en kwam hij bij mensen thuis in de meterkast terecht. Sindsdien heeft Jasper zich gespecialiseerd in elektrotechnische laagspanningsinstallaties en de bijbehorende normen zoals NEN-1010 en NEN-61439. Daaronder vallen meterkasten, laadpalen, zonnepanelen, batterijen, en energie management. Dankzij zijn elektrotechnische kennis en nieuwsgierigheid draagt Zonnewinst het InstallQ certificaat, hét kwaliteitskeurmerk in de installatiebranche.

Een duurzame installatie is een installatie die ook jarenlang zonder problemen blijft functioneren. Daarom werken wij alleen met de beste producten en hechten we veel waarde aan een nette installatie. Iedere installatie wordt door monteurs na uitvoerige controle en metingen opgeleverd. Wij werken uitsluitend met monteurs die pas weggaan als alles veilig werkt. Ook na een lange dag fysiek werk zetten zij nog net even dat extra stapje om de nieuwe installatie rustig uit te leggen en de bijbehorende apps te installeren.

Zelfs onze adviseurs zijn veelal oud-monteurs en elektriciens. Zij benaderen iedere situatie vanuit de praktijk. Met in het achterhoofd kennis van de geldende normen en installatievoorschriften. Zij komen graag bij u op bezoek voor persoonlijk advies.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Zonnewinst.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media