11-05-2019

4 Redenen voor een Alarmsysteem

Het is steeds vaker regel dan uitzondering; een alarmsysteem in huis. Meer en meer mensen kiezen ervoor om hun woning en gezin te beveiligen met deze maatregel. Niet gek als je de 4 onderstaande redenen leest. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Doe dan een gratis offerteaanvraag en kom in contact met 1 tot 3 alarmspecialisten.

#1 Preventieve werking

De boefjes in Nederland kiezen hun target (over het algemeen) niet uit op basis van wat er te halen valt, maar op hoe groot de pakkans is. Wanneer jouw woning wordt voorzien van een alarmsysteem, komt er ook een waarschuwingssticker op het raam. Hierdoor ziet een inbreker direct dat de woning goed is beveiligd en kijkt hij liever even verder.

#2 Reactieve werking

Nu denk je misschien: ‘dan kan ik toch net zo goed alleen een sticker van vijf euro kopen?’ Dat zou inderdaad kunnen, maar dan mis je het belangrijkste aspect van het alarm: de reactieve werking. Wanneer een inbreker ondanks de sticker toch een poging doet, treedt het alarm in werking. Middels een hard geluid wordt jij gealarmeerd en slaat de crimineel op de vlucht voordat hij iets kan meenemen.

Tevens kun je jouw alarmsysteem aansluiten op een meldkamer. Er worden dan direct hulpdiensten ingeschakeld bij calamiteiten.

#3 Lagere verzekering

Sommige verzekeraars bieden tot wel 20% korting op jouw inboedelverzekering, wanneer jouw huis voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit scheelt toch al snel €12,- per maand; €144,- per jaar.

#4 Verhoogt veiligheidsgevoel

Redenen 1 en 2 zorgen er samen voor dat de kans op inbraak met maar liefst 90% daalt. Dit feit verhoogt het veiligheidsgevoel van jou en jouw gezin enorm. Veel mensen slapen beter na het installeren van een alarm en gaan vaak ook met een prettiger gevoel op vakantie.

Meer weten over de mogelijkheden?

Zou je ook willen profiteren van bovenstaande voordelen? Laat je dan vrijblijvend inlichten door 1 tot 3 van onze erkende beveiligingspartners, door hier offertes aan te vragen. Zo ontdek je naast de mogelijkheden direct hoeveel een alarmsysteem zou kosten in jouw situatie!

  • Geschreven door Bob van Hove
  • Met zijn grote baard en nog grotere armen is Bob een opvallende verschijning. Na zijn afstuderen is hij direct aan de slag gegaan bij Offertevergelijker als communicatie-expert. In zijn vrije tijd vind je Bob op de voetbalclub of in de sportschool. Verrassend hè?

Reacties

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media