15-06-2020

Verhuizer gezocht

Heb jij onlangs een nieuwe woning gekocht? Gefeliciteerd! Dit geldt vaak als een mooi nieuw hoofdstuk in het leven. Helaas brengt een verhuizing ook een groot nadeel met zich mee; het verhuizen van de inboedel. Kijk je hier nu al tegen op? Lees dan deze blog eens goed door voor handige tips die jouw verhuizing tot een peulenschil maken.

Verhuizers gezocht

Tijdens een verhuizing kom je er pas achter hoeveel spullen je eigenlijk hebt. Al snel staat de woonkamer vol met tientallen verhuisdozen en kan de voordeur niet meer open dankzij de stapels vuilniszakken aan troep. Als je dat allemaal alleen (of met z’n tweeën) moet verplaatsen, is er bijna geen beginnen aan. Vraag daarom familieleden en goede vrienden om te komen helpen. Vele handen maken immers licht werk!

Verhuistools

Misschien lijkt het zonde van je geld, maar tijdens de verhuizing betalen goed tools zich direct terug. Voldoende dozen, goede tape, markeerstiften, een steekwagentje en een grote vrachtwagen zijn enkele dingen de verhuizing zoveel makkelijker maken!

Schakel ervaring in

Eén van de redenen waarom verhuizen zo vervelend is, is omdat je het maar zeer incidenteel doet. Hierdoor is er een gebrek aan ervaring, waardoor je vaak maar wat doet. Met als gevolg een inefficiënte werkwijze en een onnodig lange verhuizing. Dit probleem kun je eenvoudig oplossen door (deels) een verhuisbedrijf in te huren. Dankzij jarenlange ervaring van de verhuizers bespaar je bergen tijd, moeite en zorgen!

Benieuwd wat het kosten om een verhuisbedrijf in te huren? Vraag dan hier gratis tot drie vrijblijvende offertes aan. Door de offertes naast elkaar te houden, kun je eenvoudig beslissen of het voor jou aantrekkelijk genoeg is om professionele verhuizers in te huren en waar je de beste deal krijgt.

  • Offertevergelijker is sinds 2017 actief als vergelijkingssite voor klussen, installaties en services. Met een netwerk van meer dan 600 bedrijven kunnen wij de meest geschikte offertes binnen jouw regio laten zien. Dankzij onze partners hebben we expertise over alles van zonnepanelen tot kunststof kozijnen.

Reacties

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media