Dakrenovatie

  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar makkelijk geld
  • Gratis, snel en gemakkelijk

Dakrenovatie offertes vergelijken

Het dak van de woning heeft over de jaren heen flink wat te verduren. Hierdoor zal er van tijd tot tijd onderhoud gepleegd moeten worden aan het dak. Ontdek hier meer over de mogelijkheden en kosten van dakrenovatie. Voor vrijblijvende prijzen op maat raden we je aan om een gratis offerte-aanvraag te doen.

Ontvang gratis offertes

Wanneer het dak renoveren?

Er zijn tal van situaties waarbij het slim (of zelfs noodzakelijk) is om het dak te herstellen. Denk bijvoorbeeld aan stormschade, lekkage en verrot houtwerk. Door het probleem zo snel mogelijk te verhelpen, beperk je de schade en hiermee de kosten. 

Wat kost een dakrenovatie?

De kosten voor dakrenovatie verschillen sterk per type klus en het soort dak. Om je een indicatie van de kosten te geven, hebben we de vanaf-prijzen hieronder voor je op een rijtje gezet.

Klus Prijs per m2
Hellend dak Vanaf € 80 per m2
Plat dak Vanaf € 75 per m2
Dakschot vernieuwen Vanaf € 85 per m2
Dakisolatie Vanaf € 35 per m2

 

Tips dakrenovatie

De buren - Het huis van de buren is gebouwd in hetzelfde jaar. De kans dat hun dak ook aan renovatie toe is, is dan ook groot. Wanneer de buren ook hun dak laten renoveren, zal de prijs per m2 dalen doordat de klus groter wordt voor de specialist. 

Vergunning - Wanneer je het dak uitsluitend laat repareren of de oude dakbedekking vervangt met vergelijkbare bedekking, is het niet nodig om een vergunning aan te vragen. Echter; worden er aanpassingen gedaan aan de draagconstructie of woon je in een monumentaal pand? Dan is het wél nodig om een vergunning aan te vragen bij de gemeente.

Dakisolatie - Als je toch werkzaamheden laat verrichten aan het dak, is het aan te raden om direct te investeren in goede dakisolatie. Hiermee bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan energiekosten, waardoor je de dakreparatie uiteindelijk weer terugverdient.

Vergelijk gratis dakrenovatie offertes

De kosten voor dakrenovatie verschillen erg per specialist. Door meerdere partijen met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat je het bedrijf kiest die bij je past en hiervoor de juiste prijs betaalt. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor jouw dakrenovatie en vind eenvoudig de beste aanbieding.

Ontvang gratis offertes

 

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media