Gevelrenovatie

  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar makkelijk geld
  • Gratis, snel en gemakkelijk

Gevelrenovatie offertes vergelijken

Het aanzicht van jouw woning wordt grotendeels bepaald door de gevel. Wanneer deze kapot of vuil is, doet dit direct afbreuk aan het uiterlijk. Kan jouw gevel wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is het aan te raden om hier een professional voor in te schakelen, zodat jouw woning er in korte tijd weer prachtig bijstaat.

Voegherstel

Wanneer de gevel is beschadigd door bijvoorbeeld slechte voegen, levert hij aan isolerend vermogen in en daarnaast ontstaat de kans op vochtschade. Door de voegen te laten vervangen door de specialist zorg je daarom niet alleen voor een mooier uiterlijk van de woning, maar verhoog je ook direct het wooncomfort binnenshuis.

Gevel impregneren

Heb je last van vocht dat door de gevel heen trekt? Dit probleem noemt met doorslaand vocht en is eenvoudig op te lossen door de buitengevel te impregneren. Hierbij wordt een vloeistof op de buitenmuur aangebracht, waar het een transparante barrière vormt tegen vocht. Deze klus is vaak binnen een dag uitgevoerd.

Gevelreiniging

Is de gevel nog prima staat, maar zit er een hoop vuil op? Dan kun je ervoor kiezen om een vakman in te schakelen om de gevel professioneel te laten reinigen. Na de schoonmaakbeurt ziet jouw gevel er weer jaren als nieuw uit!

Kosten Gevelrenovatie

De kosten voor gevelrenovatie verschillen per werkzaamheden en per uitvoerder. Om je een idee te geven van de kosten hebben we hieronder de gemiddelden op een rijtje gezet.

Omschrijving Kosten
Gevel reinigen Tussen de €5 en €10 per m2
Gevel impregneren Tussen de €8 en €13 per m2
Voegrenovatie Tussen de €38 en €63 per m2

Ontvang gratis offertes

Wil je weten wat gevelrenovatie in jouw situatie kost? Doe dan hier een gratis offerteaanvraag en ontvang meerdere offertes van vakmannen bij jou uit de regio. Zo vind je eenvoudig de beste deal en ben je snel geholpen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media