Keuken plaatsen

  • Snel geplaatst
  • Vakkundig geplaatst
  • Scherpe tarieven

Keuken laten plaatsen

Je hebt een keuken gevonden! Was het even zoeken of direct raak? Nu je jouw droomkeuken hebt aangeschaft, is het 'alleen' nog even een kwestie van plaatsen. Het mooiste is natuurlijk als je dit zelf kunt doen. Dat bespaart je een hoop geld. Maar voor iedereen die niet is gezegend met klusbloed, is het aan te raden om hier niet aan te beginnen en een vakman in te schakelen.

De keuken laten plaatsen

Het laten plaatsen van jouw nieuwe keuken, heeft een aantal voordelen. Ten eerste bespaart het jou (en je medebewoners) een hoop frustratie en stress. Wat in het begin een 'dat-doe-ik-wel-even-klusje' leek, verandert al snel in een 'waar-ben-ik-aan-begonnen-missie'. Daarnaast bespaart het je simpelweg een hoop tijd. Niet alleen omdat de vakman een stuk minder tijd nodig heeft, ook omdat jij de keuken niet hoeft te plaatsen in je vrije uurtjes na werk.

Wat kost het laten plaatsen?

Dit hangt af van verschillende factoren. Moet de oude keuken er eerst uit worden gesloopt? Hoe groot is de keuken en hoe lang hebben de monteurs nodig? Doordat de tarieven aardig kunnen verschillen, raden wij je aan om altijd eerst offertes van verschillende aanbieders te vergelijken. Via Offertevergelijker is dit erg gemakkelijk en bovendien gratis.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media