Kozijnen reparatie

Heb je last van houtrot in de kozijnen of is het hang- en sluitwerk defect? Dan is het in veel gevallen het handigste om een vakman te laten komen. Het repareren van kozijnen is vaak een klusje dat relatief snel is geklaard. Mits je weet wat je doet.

Houtrot in de kozijnen

Je kan natuurlijk zelf aan de slag om de houtrot te verwijderen als je handig bent. Je zaagt het verrotte hout (plus iets extra voor de zekerheid) weg, bewerkt de plek met een primer, vult de plek op met een op maat gezaagd stuk hout en werkt de boel netjes af. Of je huurt een professional. Dit scheelt je een hoop tijd en moeite en is vaak niet erg betaalbaar.

Hang- en sluitwerk defect

Is het hang- en sluitwerk defect van bijvoorbeeld de kunststof deurkozijn? Dan kun je het beste direct een vakman zoeken om dit probleem aan te pakken. Een vakman is vaak binnen enkele uren klaar en geeft je de zekerheid dat de ruimte weer goed kan worden afgesloten.

Kies de beste deal

Het inhuren van een vakman voor de kozijnreparatie hoeft niet erg duur te zijn. Helemaal als je eerst gratis en vrijblijvend verschillende aanbiedingen vergelijkt via Offertevergelijken kom je vaak goedkoper uit dan je vooraf denkt. In sommige gevallen bespaar je tot wel 40% van de kosten.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media