Kosten spackspuitwerk per m2

Spackspuitwerk is een van de meeste populaire soorten stucwerk. Deze populariteit heeft het onder andere te danken aan zijn lage prijs per m2. Daarnaast heeft het nog een aantal andere voordelen. Om je een beeld te geven van de tarieven en voordelen van spackspuitwerk, hebben we deze voor je op een rijtje gezet.

Spackspuitwerk prijs per m2

Spackspuitwerk is veruit de voordeligste manier van stucen. De kosten voor spackspuitwerk per m2 liggen tussen de €5 en €11. Dit is inclusief arbeidskosten, materiaalkosten en btw. Vergelijken met de kosten van andere stucmethodes is dit soms wel twee keer zo goedkoop.

De prijs van spackspuitwerk is grotendeels opgebouwd uit twee onderdelen: de arbeidskosten en de materiaalkosten. Een kwart van de kosten wordt gemaakt door het tarief van de stukadoor. Ongeveer 75% gaat naar materiaalkosten zoals de spuitmachine en het stucwerk zelf.

Voordelen spackspuitwerk

Direct de gewenste kleur - Spackspuitwerk is niet alleen goedkoop, het biedt nog veel meer voordelen. Zo kun je het spackspuitwerk laten aanbrengen in iedere gewenste kleur. Op die manier hoef je na het stucen niet meer te (laten) schilderen. Op een oppervlakte van 80m2 bespaart je dit al snel honderden euro’s!

Snel klaar - Vooral met grote oppervlaktes bespaart spackspuitwerk je niet alleen een hoop kosten, maar ook veel tijd. Doordat het stucwerk op de muur wordt gespoten, wordt er in een kortere tijd meer vierkante meter gestuct.

Geschikt voor natte ruimtes - Spackspuitwerk is bij uitstek geschikt in natte ruimtes. Door zijn ademende karakter zal vocht niet in de muur blijven zitten en dus geen vochtproblemen veroorzaken.

Beste prijs spackspuitwerk per m2

Ben je benieuwd naar de prijs van spackspuitwerk per m2 is jouw situatie? Doe dan een vrijblijvende offerteaanvraag via Offertevergelijker. Drie stukadoors uit de regio sturen je een offerte door die jij kan vergelijken. Zo heb je altijd de beste deal voor het spackspuitwerk.