Vochtprobleem kruipruimte verhelpen

  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar makkelijk geld
  • Gratis, snel en gemakkelijk

Vochtprobleem kruipruimte offertes vergelijken

Vochtige kruipruimte verhelpen

De kruipruimte is in een ruimte waar je eigenlijk zelden komt. Toch is het onwenselijk dat de luchtvochtigheid hier te hoog is; of zelfs dat er enkele centimeters water in staat. Het vocht trekt namelijk vanuit de kruipruimte het hele huis door, met alle gevolgen van dien. Vochtproblemen in de kelder kun je dan ook het beste zo snel mogelijk laten oplossen.

Gratis offertes vergelijken

Oorzaak vochtige kruipruimte

Doordat de kruipruimte in direct contact staat met de grond is de kans groot dat het er vroeg of laat vochtig wordt. De twee voornaamste redenen zijn poreuze wanden en slechte ventilatie. Met name de poreuze wanden en vloer leveren veel wateroverlast op. 

Gevolgen vochtige kruipruimte

De gevolgen van vochtproblemen in de kruipruimte worden erger naarmate je langer wacht met het oplossen. Waarbij je in eerste instantie voornamelijk een muffe lucht ruimte op de begane grond, zul je in een later stadium last krijgen van schimmel in huis vanwege de te hoge luchtvochtigheid. Dit zorgt niet alleen voor een onprettige leefomgeving, maar is ook nog eens slecht voor de luchtwegen.

Oplossingen tegen vocht in kruipruimte

Hoe sneller je het probleem in de kruipruimte laat oplossen, hoe beter. Voor je gezondheid, maar ook zeker voor de portemonnee. Er zijn meerdere mogelijke oplossingen tegen een natte kruipruimte. Afhankelijk van de situatie kun je bijvoorbeeld kiezen om bodemisolatie aan te laten brengen, de wanden te laten injecteren of de kruipruimte te voorzien van nieuwe bekuiping.

Vergelijk gratis offertes

Wil je voorgoed af voor dat vocht in de kruipruimte? Vraag dan nu vrijblijvend offertes aan van specialisten bij jou uit de regio, ontdek wat de beste oplossing is voor jouw situatie en wat dit zou kosten. Door meerdere bedrijven te vergelijken bespaar je al snel 30% van de kosten!

Gratis offertes vergelijken

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media