1-2-3 Zon & Energie

Sinds 2013 zijn wij actief in de Solarbranche en bekend met de beste merken op het gebied van zonnepanelen en omvormers. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren welk zonnestroomsysteem het beste bij uw specifieke situatie past. Tevens zijn wij in bezit van een gedegen energiekennis en verschillende certificaten op gebied van het aansluiten en opleveren van zonnestroomsystemen. Hierdoor kunnen wij u volledig adviseren in de beste keuze voor uw energieleverancier en de eventuele terugleververgoedingen. Omdat in 2023 de wetgeving voor salderen wijzigt, adviseren wij u juist nu al voor de keuze van producten die straks naadloos kunnen worden aangesloten op de toekomstige accu opslagsystemen.

Zonnestroom is een goede investering, maar ieder dak is anders en goed advies heel belangrijk. Wij hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende daken. Naast ervaring staat veilig werken bij ons hoog in het vaandel.

* Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd
* Wij werken volgens NEN1010 en NEN3140 inspecteren & opleveren PV installaties
* Wij werken met goedgekeurde MC4 connectoren van Staubli of vergelijkend
* Alleen de beste merk zonnepanelen en omvormers met een A-status en Europese komaf.
* BTW teruggave samenwerking met specialist dus geen problemen achteraf.

Kortom, Wij maken het verschil!

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Oetze Stienstra
Zoetermeer
15-02-2021
Professionele aanpak. Afspraak is afspraak.

Professionele aanpak. Afspraak is afspraak. Heldere offerte. Goede uitleg over de montage van de zonnepaneleninstallatie. Goede betalingscondities.
Last but not least een goede en transparante berekening van de terugverdientijd van de zonnepanelen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media