Aarde.nl

Wie zijn wij?

Aarde.nl is in 2016 opgericht door en met mensen met passie voor duurzame energie, nagenoeg allemaal werken zij al zo’n 10 jaar in deze branche.

Missie
Wij van Aarde.nl spannen ons samen met u volledig in voor verduurzaming van de Aarde. Dit levert een schoner milieu op en besparing van energiekosten.

Wij vertrouwen erop dat we met duurzame energie een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en aan het verbeteren van onze leefomgeving. Zo kunnen ook de toekomstige generaties genieten van een schone Aarde. Daarnaast levert duurzame energie lagere kosten op uw energierekening.

Visie
Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en professionele aanpak en hebben aandacht voor uw specifieke situatie. Het is ons streven om aan de wensen en behoeften van de klant te voldoen. Dit doen we door het leveren van topkwaliteit producten en het bieden van de best mogelijke service. Welke producten of diensten we ook leveren, ons doel blijft gelijk: Het bieden van betrouwbare oplossingen voor de lange termijn, die bijdragen aan het milieu en beperken van de energiekosten.

Onze expertise
Aarde.nl heeft kennis en expertise gebundeld rondom alle vormen van energieopwekking en energiebesparing. Door het combineren van diverse duurzame energie technologieën van topkwaliteit kunnen we een maximaal rendement realiseren op de besparing, de opwekking en de terugverdientijd. Wij zijn gespecialiseerd in de energietransitie van een woning of bedrijf naar een energieneutraal gebouw of de zogeheten nul-op-de-meter woning.

Tevens helpen wij u graag bij de financiële ondersteuning, zoals subsidies, BTW teruggave, fiscale voordelen en korting op financieringen.

Wat kunt u van ons verwachten?
- Aarde.nl is een vooruitstrevend en enthousiast bedrijf met veel ervaring
- Aarde.nl heeft een eigen werkplaats waarin frames worden gemaakt naar eigen ontwerp
- Aarde.nl werkt volgens de NEN-1010-712 normen
- Aarde.nl brengt altijd een on-site bezoek voordat montage plaats vindt
- Aarde.nl heeft eigen gecertificeerde monteurs en servicedienst
- Aarde.nl is Premier partner van Sunpower
- Aarde.nl is STEK gecertificeerd voor warmtepompen
- Aarde.nl werkt lokaal dus wij zijn altijd in de buurt
- Aarde.nl heeft deskundige adviseurs
- Aarde.nl staat voor kennis en kwaliteit
- Aarde.nl heeft direct contact met de fabrikanten
  • Aarde.nl

    3 beoordelingen
  • Adres
    Pallasstraat 10
    5048CJ Tilburg
  • www.aarde.nl

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Frank Baelemans
Gilze en Rijen
12-02-2021
Goede duidelijke afspraken. Vakbekwame medewerkers

Goede duidelijke afspraken. Vakbekwame medewerkers die ook duidelijk uitleg geven. Adequate administratieve ondersteuning. Werken volgens afspraken.

Hans Hofland
Achtmaal
17-11-2020
prijs viel tegen, maar het

prijs viel tegen, maar het gaat het mogelijk wel worden

Laurens Mol
Veldhoven
28-09-2020
Dit was de eerste keuze

Dit was de eerste keuze die op ons adres heeft mogen schouwen met de beste oplossing en de meest duurzaamste oplossing voor mijn situatie waar wij ons vertrouwen hebben gevonden de kennis maar ook de affilitijd heeft de doorslag gegeven, maar ook het meedenken. En wat ook erg belangrijk is dat Aarde een showroom heeft waar je de producten kunt bekijken maar ook wat voor mogelijkheden er zijn van subsidies of btw teruggave.
M.v.groet
Laurens van Mol

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media