ABC Solar

Gratis stroom terwijl de waarde van uw huis stijgt

Met eigen zonnepanelen heeft u dubbel rendement.
U bespaart op uw energiekosten, en levert het door u geïnvesteerde geld met de huidige lage rente ook nog eens meer op dan wanneer het staat op een spaarrekening.

Lees meer over zonnepanelen

Stijging van de waarde van uw huis
Bij de verkoop van een woning is het verplicht dat er een energielabel vermeld wordt. Een positief energielabel heeft niet alleen invloed op de prijs maar ook op de snelheid waarmee een huis verkocht wordt.

Wij regelen het allemaal, alles binnen twee weken geleverd! 👍
100% tevredenheid garantie
De beste oplossing voor de klant. Zelfs als dit extra kosten of minder omzet voor ons betekent. Om deze reden kiezen wij er bijvoorbeeld voor om geen huurconcept aan te bieden.

Eigen gecertificeerde vakmensen
Technische kennis maakt het verschil. Daarom werken wij uitsluitend met opgeleide en continue bijgeschoolde adviseurs en monteurs.


Altijd & overal inzicht met de app
Meten is weten
Met de gratis app zie je in één oogopslag hoeveel je zonnepanelen opbrengen. Dankzij de unieke koppeling met je slimme meter zie je ook wat je afneemt van het net, wat je verbruikt en wat je teruglevert. Vergelijk de ene periode met de andere, maak er een challenge van met je buurman en deel je persoonlijke records. Daar krijg je energie van.

Klaar voor de toekomst
Onze mobiele app helpt je straks met het aansturen van apparaten. Door jouw energieverbruik slim te sturen, kan je in de toekomst extra geld besparen.
  • ABC Solar

    1 beoordeling
  • Adres
    Protonstraat 3A
    9743AL Groningen
  • www.abcsolar.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
B.P.
Stadskanaal
29-07-2023
Nog sneller dan verwacht

van de vergeleken bedrijven was ABC Solar degene met de kortste levertijd, (± 6 weken), tegen vergelijkbare prijs. later werd ik gebeld, met de mededeling dat er nog een mogelijkheid was eerder te komen, waardoor de wachttijd uiteindelijk minder dan 4 weken was. eerder stroom maken, dus!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media