Action Airco B.V.

Wie we zijn
Action Airco B.V. is hét toonaangevende koelbedrijf bij u in de regio. Al sinds jaar en dag zijn wij actief met een vakkundig team van aircospecialisten die voor u een perfect binnenklimaat kunnen verzorgen, of het nu gaat om airconditioning of een warmtepomp. Wij verzorgen voor u de juiste installatie die perfect werkt en netjes wordt afgewerkt.

Ideaal voor thuis
Action Airco B.V. heeft voor de slaapkamer en woonkamer de beste oplossing. De hoog aan de wand airconditioning is over het algemeen een relatief kleine installatie waarmee u de ruimte binnen afzienbare tijd op de gewenste temperatuur krijgt en de binnenlucht gezond houdt. Zo houdt u het hoofd koel deze zomer! Uiteraard kunt u ook prima verwarmen met de airconditioning. Dat is zeker met de hoge gasprijzen heel interessant.

Ideaal voor op kantoor
Voor airconditioning in kantoren bieden wij de meest logische oplossingen. De cassette airconditioning wordt keurig ingebouwd in het systeemplafond. Door voor deze oplossing te kiezen, worden klachten over tocht tot een minimum beperkt en is de ruimte heerlijk koel. Uiteraard kunt u ook prima verwarmen met de airconditioning. Dat is zeker met de hoge gasprijzen heel interessant.
  • Action Airco B.V.

    1 beoordeling
  • Adres
    Mandenmakerstraat 106C
    3194DG Hoogvliet Rotterdam
  • www.actionairco.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
P.Doolaard
Strijen
16-06-2023
Super netjes geinstalleerd. Komt afspraken na

Scherpe offerte, binnenshuis alles met de stofzuiger, ter zake kundig

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media