AddSolar B.V.

1. Wij komen eerst langs om kennis te maken en samen met jou de situatie te bekijken. Wat zijn je wensen en waar moeten we rekening mee houden. Samen maken we een plan!

2. Hierna ontwerpen we met onze software een opbrengstberekening. Dit doen we aan de hand van vele factoren zoals zoninstraling, AHN hoogtedata en klimaatgegevens van het KNMI. Hier komt jouw gegarandeerde opbrengst uit.

3. Na de montage van het zonnesysteem stoppen we niet. We verbinden de omvormer middels een internetverbinding aan ons portal en monitoren uw systeem actief. Bij storingen en afwijkingen ontvangen we een melding en reageren we hier op. Meestal kunnen we de storingen op afstand uitlezen en oplossen. Wilt u dat we één keer per jaar langskomen voor onderhoud? Sluit dan één van onze onderhoudscontracten af! Klik hier voor de prijzen

Alles inclusief.
Bij de aanschaf van zonnepanelen gaat het niet alleen om de prijs van de pv-panelen zelf. Er komen ook kosten bij voor de omvormer, de bekabeling en de installatie. Mogelijk zijn er ook kosten voor een elektricien of voor het plaatsen van een extra groep in jouw meterkast. In de prijzen van AddSolar zijn al deze bijkomende kostenposten inbegrepen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Kennismaken is vrijblijvend.
Andere bedrijven maken offertes op afstand zonder de situatie in te schatten. Onze specialisten besteden aandacht aan het plan. Vrijblijvend!

Monitoring en onderhoud
Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Andere bedrijven maken offertes op afstand zonder de situatie in te schatten. Onze specialisten besteden aandacht aan het plan.
  • AddSolar B.V.

    1 beoordeling
  • Adres
    François HaverSchmidtwei 5
    8914BC Leeuwarden
  • www.addsolar.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Werkhoven
Gorredijk
10-10-2022
Klantvriendelijk en deskundige medewerkers

Vanaf het moment van offerte aanvragen tot het leggen en aansluiten van de zonnepanelen zijn we zeer tevreden. Monteurs zijn harde werkers, deskundig en heel klantvriendelijk. Denken mee en geven goede adviezen. Niets dan lof. Voor de verdere administratieve afhandeling alsmede teruggave van btw ontvangen we alle hulp. Kortom een dikke 10 voor addsolar.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media