Adviesgroep Oost BV

Adviesgroep Oost is specialist in het verduurzamen van particuliere woningen en zakelijke objecten. We bieden binnen de categorieën isoleren, opwekken en verbruiken verschillende services. Voor welke verduurzamingsmaatregel u ook kiest, wij proberen altijd samen met u te kijken naar de best mogelijke toepassing voor uw situatie. Al onze adviseurs zijn gecertificeerd op de vakgebieden waar zij advies geven, zijn bouwkundig opgeleid en willen meedenken met uw vraagstuk!

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
H.J. Arends
Genemuiden
12-07-2023
Aan te bevelen

Ik wil graag mijn oprechte waardering en een welverdiende 5-sterrenreview delen voor Adviesgroep Oost, die me fantastisch heeft geholpen met mijn dak en spouwmuurisolatie. Van begin tot eind was de dienstverlening buitengewoon professioneel en efficiënt, en ik ben meer dan tevreden met het resultaat.

Ten eerste wil ik het deskundige advies benadrukken dat ik kreeg van de adviseur van Adviesgroep Oost. Ze namen de tijd om mijn behoeften en wensen te begrijpen en stelden een op maat gemaakt isolatieplan voor. Zo gaf de adviseur aan dat er extra subsidie wordt uitgekeerd bij 2 maatregelen. Hierdoor heb ik de spouw voor niets. De expertise en kennis van verschillende isolatiematerialen en -technieken waren in mijn ogen indrukwekkend en gaven me het vertrouwen dat ik de beste oplossing voor mijn situatie zou krijgen.

Nadat ik akkoord was gegaan met het voorgestelde plan, werd het isolatieproject snel en efficiënt uitgevoerd. Het team van Adviesgroep Oost was punctueel, vriendelijk en zeer professioneel. Ze werkten met zorg en aandacht voor detail. Ik was onder de indruk van hun vakmanschap. Ze respecteerden mijn woning en zorgden ervoor dat alles netjes en opgeruimd was na de voltooiing van het project.

Het resultaat van de dakisolatie is verbluffend! Ik merk een aanzienlijke verbetering in de temperatuurregulatie in mijn huis. Tijdens warme zomerdagen blijft mijn huis koeler, en in de winter hoop ik de warmte beter vast te houden. Ik ben er zeker van dat ik dankzij Adviesgroep Oost energie en geld bespaar, terwijl ik tegelijkertijd bijdraag aan een duurzamere toekomst.

Tot slot wil ik ook de uitstekende klantenservice benadrukken die ik heb ervaren. Het team van Adviesgroep Oost was altijd beschikbaar voor mijn vragen. Niets was te veel.

Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Van Buuren
Soest
06-07-2023
Onvoorstelbaar

Uitgebreid advies ontvangen van Koen van Adviesgroep Oost. Hij nam de tijd om samen met ons te onderzoeken welke mogelijkheden er waren.

Remco Meijer
Utrech
06-07-2023
Deskundige adviseurs!

Vakmensen die goede uitleg geven voor aanvang en als alles klaar is zorgen dat wij tevreden kunnen terug kijken op de werkzaamheden die ze verricht hebben! Topservice erg aan te bevelen... bedankt allemaal!

Dekker
Ruurlo
06-07-2023
Zeer degelijk en uitgebreid advies.

Via Offerte-vergelijker bij Adviesgroep Oost komen. In gesprek met Koen werd alles heel uitgebreid en goed onderbouwd. De uitleg was duidelijk, de prijs markt conform en de uitvoering er goed. Ook de projectbegeleiding was prettig.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media